Uitvoerder Onderhoud & Renovatie - Middelburg

Middelburg

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Uitvoerder Onderhoud en Renovatie ben je verantwoordelijk voor -de functie verraadt het al- een vlekkeloze uitvoering van verschillende Onderhoud en Renovatie projecten. Jij houd je als Uitvoerder Onderhoud & Renovatie bezig met de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats en bewaakt zowel de planning als de kwaliteit. Binnen de rol stuur je verschillende mensen aan, geef je hen heldere instructies en heb je een open, vriendelijke houding. Samen met de projectleider zorg je voor een overzichtelijke structuur, heldere communicatie en een soepel verloop van de uitvoering van projecten. Kortom als Uitvoerder Onderhoud & Renovatie heb je een dynamische functie waarbij je continu meerdere ballen tegelijkertijd omhoog houdt. 


Benefits

Als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud krijg jij

 • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals borrels en pensioensregeling;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak;
 • Een dynamische functie in een bedrijf met diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Enthousiaste collega’s binnen een team met een open werksfeer;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en de uitwerking ervan.
Blauwdruk bedrijf

Onze opdrachtgever is een financieel gezond bouwbedrijf dat klaarstaat met een oplossing voor zowel nieuwbouw, verbouw en aanbouw, als renovatie, restauratie, beheer en onderhoud. Met ruime ervaring en een familiestructuur dat al 50 jaar leidend is zorgen ze voor allround bouwprojecten van hoge kwaliteit en vol flexibiliteit, gecombineerd met veelzijdigheid. Samen met alle ambitieuze medewerkers bouwt deze organisatie aan de toekomst. Als Uitvoerder Onderhoud & Renovatie kom je terecht in een divers team vol hardwerkende professionals met een gezamenlijke focus: een rijke bouwhistorie maken.


Bouwstenen voor succes

Als Uitvoerder Onderhoud & Renovatie verwachten wij

 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Communicatief vaardig en een echte aanpakker;
 • Goede leidinggevende Kwaliteiten;
 • Relevante kennis van branche specifieke producten, materialen en methoden;
 • Een klantgerichte houding met een juiste dosis nieuwsgierigheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures