Medior Uitvoerder Woningbouw - Middelburg

Middelburg

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Medior Uitvoerder Woningbouw vorm je samen met de projectleider en werkvoorbereider een team. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de totale uitvoering van de werkzaamheden op de bouwplaats. Hier sta jij als Medior Uitvoerder Woningbouw aan het roer en heb jij de leiding over alle medewerkers op de bouwplaats.

Concreet gezien zullen jouw taken onder andere bestaan uit het:

 • Coördineren van de werkzaamheden op de bouwplaats, de planning en controle;
 • Tijdig afroepen en laten aanvoeren van materialen, materieel en onderaannemers;
 • Rapporteren van meer/minderwerk;
 • Bijwonen van diverse overleggen en het onderhouden van contact met de opdrachtgevers en de projectleider;
 • Controleren en op peil houden van de veiligheid op de bouwplaats;
 • Houden van periodieke werkplaatsinspecties.
Benefits

De rol van Medior Uitvoerder Woningbouw biedt het volgende:

 • Werken in een snelgroeiend en financieel gezond bedrijf;
 • Voldoende ruimte om je eigen initiatieven en ideeën in te brengen;
 • Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten op de toekomst;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Alle ruimte voor persoonlijk groei en ontwikkeling;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Deze Zeeuwse partij kenmerkt zich als een echt familiebedrijf met korte lijnen. De organisatie bestaat al meer dan 50 jaar en heeft hierdoor enorm veel kennis en expertise. Hiernaast kent het bedrijf een goede financiële basis. Vanwege de snelle groei die deze partij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt zijn ze op zoek naar een Medior Uitvoerder Woningbouw

Hoge kwaliteit en plezier in je werk is hetgeen wat deze aannemer typeert. Het is dan ook niet voor niets dat aandacht en wederkerigheid voor elkaar kernwaarden zijn bij deze organisatie. Omdat de organisatie gelooft in een duurzame relatie word jij als toekomstig Uitvoerder Woningbouw gestimuleerd in zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling.


Bouwstenen voor succes
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Woningbouwprojecten;
 • Je bent een echte probleemoplosser die snel kan schakelen;
 • Flexibele houding en een kritisch.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder Bouw in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures