Praktijkverpleegkundige - Middelburg

Middelburg

Maandag
 • Maandag966 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 24 - 40 uur
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeland ben ik op zoek naar een Praktijkverpleegkundige voor op een GZA-locatie!

Als praktijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg. Je rapporteert zowel aan de regiomanager (organisatorisch) als aan de huisarts (medisch inhoudelijk). Als praktijkverpleegkundige heb je een eigen spreekuur waarin je laagcomplexe problematiek herkent en afhandelt. Hier zal je in begrijpelijke taal informatie geven aan de patiënten over de prognose, behandeling etc. Hoog complexe problematiek zal samen met (of door) de huisarts uitgevoerd worden. Op het moment dat de hulpvraag de complex is zal de huisarts ingeschakeld worden. Als praktijkverpleegkundige werk je onder de verantwoordelijkheid van de huisarts met jouw eigen BIG-registratie.  

Het is voor deze functie van belang om rekening te houden met de doelgroep en de kenmerken van de asielzoekers. Het kan hier gaan om de cultuurverschillen, problemen in de communicatie, traumatische ervaringen etc. 

 Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via [email protected] of via 06-12703889.


Functie eisen
 • Gediplomeerd praktijkondersteuner of;
 • Een afgeronde HBO-V opleiding;
 • BIG-registratie;
 • Kennis en kunde op het gebied van infectieziekten uit landen van herkomst en psychopathologie is een pré;
 • Affiniteit met en kennis van de doelgroep;
 • Stressbestendig, professioneel en proactief;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur.
Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag®  is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede Als arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag®  hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!