Doktersassistent - Middelburg

Middelburg

Maandag
  • Maandag966 vacatures
  • Junior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeland zijn wij op zoek naar een doktersassistent die aan de slag wilt op een GZA-locatie.

Als doktersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Telefoontjes beantwoorden, het spreekuur regelen, het ontvangen van patiënten en  zelfstandig triage uitvoeren zijn onderdeel van je werkzaamheden. Ook hou je als doktersassistent naast het inloopspreek uur een eigen spreekuur voor ondersteunende medische handelingen. Als doktersassistent werk je onder de verantwoordelijkheid van de huisarts. Het is voor deze functie van belang om rekening te houden met de doelgroep en de kenmerken van de asielzoekers. Het kan hier gaan om de cultuurverschillen, problemen in de communicatie, traumatische ervaringen etc.  

Dus ben jij klantvriendelijk, betrokken en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb jij affiniteit met de doelgroep en wil jij wat betekenen in de gezondheidszorg voor asielzoekers? Dan ben je de doktersassistent die ik zoek!  

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met [email protected] of via 06-12703889


Functie eisen

·       Een diploma doktersassistent(e) niveau 4;

·       Affiniteit met de doelgroep;

·       Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;

·       Klantgericht, punctueel en beleefd;

·       Kennis en kunde op het gebied van infectieziekten uit landen van herkomst en psychopathologie is een pré;

·       Uren in overleg.


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag®  is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag®  hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Doktersassistent in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures