Administratief medewerker / Chauffeur - Middelburg

Middelburg

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als administratief medewerker / chauffeur bij jij de vertegenwoordig van de regio Veere, Middelburg, Noord-Beveland, Schouwen-Duivenland, Borsele en Vlissingen. Je gaat aan de slag als chauffeur van de biblioservice bus. Het gaat over een parttime functie.


WAT GA JE DOEN?

De chauffeur/administratief medewerker is verantwoordelijk voor het besturen van de oplegger/ truck, het uitlenen, innemen en opruimen van teruggebrachte materialen en diverse voorkomende administratieve werkzaamheden. Je bent iemand met een flexibele, hands-on mentaliteit. Je neemt verantwoordelijkheid en je werkt zelfstandig. Je bent een teamspeler met een gastvrije en enthousiaste uitstraling en -instelling. Je bent representatief en accuraat met oog voor detail en je bent klantgericht. Gezien de complexiteit aan technische voorzieningen op de bus is het van belang dat je aantoonbaar technisch inzicht hebt. Voel je je aangesproken en wil je met veel enthousiasme en ambitie in onze dynamische organisatie gaan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

• opleiding op MAVO/LBO-niveau; 

• in het bezit van het rijbewijs CE; 

• aantoonbaar technisch inzicht; 

• relevante werkervaring; 

• flexibel inzetbaar; 

• computervaardig; 

• bereidheid tot het verrichten van avonddiensten; 

• affiniteit met het werken met klanten


HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures