Begeleider asielzoekers - Middelburg

Middelburg

Maandag
  • Maandag966 vacatures
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeland ben ik op zoek naar een begeleider die enthousiast wordt van het werken met asielzoekers!

Als begeleider help je bewoners met de dagelijkse zaken. Je bent het eerste aanspreekpunt en je helpt waar nodig. Ook is het als begeleider belangrijk om het overzicht te houden op de woning. Heb je door dat er spanningen zijn? Dan ga je in gesprek met de bewoners om ongewenst gedrag te stoppen of te voorkomen. Verder stimuleer je met het oog op de toekomst de zelfredzaamheid van de bewoners. Kortom, een afwisselende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor de asielzoekers. Het is voor deze functie van belang om rekening te houden met de doelgroep en de kenmerken van asielzoekers.

Dus ben jij enthousiast, betrokken en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb jij affiniteit met de doelgroep en wil jij hier wat voor betekenen? Dan ben je de begeleider die ik zoek! 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met [email protected] of via 06-12703889.


Functie eisen

·       Minimaal een mbo niveau 3 of 4 diploma (richting Sociaal agogisch). Voel je ook vrij om te solliciteren met een Hbo-diploma (bijv. Social work, SPH, pedagogiek);

·       Affiniteit met de doelgroep;

·       Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;

·       In het bezit van een rijbewijs en auto;

·       Uren in overleg.


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag®  is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag®  hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures