Project Engineer Werktuigbouwkunde - Middelburg

Middelburg

Polanski & Partners
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Functieomschrijving

Als Project Engineer Werktuigbouwkunde krijg je volop mogelijkheden om jouw technische kennis toe te passen in een innovatieve, dynamische omgeving. Je fungeert binnen uitdagende projecten als technisch expert, waarbij je een nauwe samenwerking onderhoud met de Projectleider, Werkvoorbereider en Tekenaars. Naast het contact met het projectteam, onderhoud je ook contact met de klant, met wie jij spart over de haalbaarheid van de klantwensen en de te gebruiken technieken.

Je bent al vanaf het voortraject bij projecten betrokken, waarbij je naast de ontwerpen ook calculaties voor je rekening zal nemen. Doordat je gedurende het verdere verloop van het project actief betrokken blijft, houd jij je niet alleen bezig met engineering op conceptueel niveau, maar controleer je ook ontwerpen/tekeningen op detailniveau.

De projecten bevinden zich in de utiliteit (tot +/- €1.000.000,- aan installatiewaarde), maar zijn erg divers in omvang en omgeving. Waar het ene project erg dynamisch is vanwege de korte doorlooptijd, zit de uitdaging in het volgende project juist weer in de technische complexiteit.

lees meer

Gestelde eisen
Jij bent een Project Engineer Werktuigbouwkunde met:
  • Mbo-4/Hbo werk- en denkniveau. Opleiding richting de Installatietechniek;
  • Relevante werkervaring binnen de gebouwgebonden installatietechniek, bijvoorbeeld als Engineer/Tekenaar;
  • Brede technische kennis op het gebied werktuigbouwkunde en je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op technisch gebied;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.000 p/m
Extra informatie
Arbeidsvoorwaarden
  • Aantrekkelijk salaris, passend bij jouw kennis, ervaring en de verantwoordelijkheden die bij deze functie horen (tot €4.000,-);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het faciliteren van opleidingen en cursussen;
  • Concrete doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw persoonlijke ambities. Bijvoorbeeld tot Lead Engineer of Projectleider;
  • Flexibiliteit, waarmee jij zelf je werk kan indelen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Polanski & Partners is specialist op het gebied van werving & selectie en detachering van professionals voor een groot netwerk aan opdrachtgevers binnen de installatiebranche.

Of u nu als kandidaat of opdrachtgever een relatie aangaat met Polanski & Partners, met ons bedrijfsmodel gebaseerd op transparantie, focus en persoonlijke benadering bereiken wij samen het beoogde doel!

-Polanski & Partners richt zich primair op de installatiebranche
-De focus ligt op het midden en hogere kader
-Wij richten ons daarbij op vaste aanstellingen, detavast en detachering
-De marktkennis van onze gespecialiseerde consultants blijft actueel
-Onze doelstelling is om met zowel kandidaat als opdrachtgever een duurzame relatie aan te gaan

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!