Sales intercedent - Middelburg

Middelburg

Tempo-team Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vind jij de Zeeuwse taele de mooiste taele van oalemaele?!

Ben je niet bang om in het “diepe” te duiken? Blijft de “Zeeuwse kust” voor jou een veilige thuishaven? Met andere woorden; ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in Middelburg zijn wij op zoek naar een “dijk” van een collega. Met andere woorden; commercie, leergierigheid en gedreven zijn onderdeel van jou als persoon. Wil jij mensen helpen aan een nieuwe baan, bedrijven aan een nieuwe collega? Lees snel verder!

In het mooie Middelburg is er een plekje vrij voor een gedreven sales intercedent. Met jouw lokale netwerk én het overtuigen van klanten om met Tempo-Team samen te willen werken is hetgeen waar jij energie uithaalt. Jij gelooft in de toegevoegde waarde van onze dienstverlening én weet de MKB bedrijven in Middelburg in te laten zien wat deze samenwerking hen kan brengen.

 

wat ga je doen?

Jij bent een verbinder pur sang; elke dag opnieuw breng jij de juiste partijen samen. Je houdt je in deze rol onder andere bezig met het onderhouden van de contacten met opdrachtgevers en  jij weet proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden. Daarnaast weet je met je toekomstige collega’s Joachim en Lieke mooie resultaten te boeken.

Verder houdt jij je bezig met het zoeken, vinden en overtuigen van de juiste kandidaten voor de opdrachtgevers. Je kunt je baan beschouwen als een 360-gradenrol waarin je continu van pet wisselt, maar waarbij de nadruk ligt op de sales. Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd een samenwerking met Tempo Team aan te gaan? Dan ben je niet alleen de accountbeheerder, maar ook de recruiter die de vacatures invult. Je schrijft vacatureteksten, zoekt actief de beste kandidaten en voert sollicitatiegesprekken. Heb je matches tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever de flexwerkers begeleiden.

waar werk je?

Op dit moment werken wij zowel vanuit huis, als vanaf de vestiging.  Wij vinden het belangrijk dat je uit de regio van Middelburg komt, met name omdat je dan je netwerk hebt in deze omgeving. Jij weet als geen ander wat er speelt in de lokale markt. Je weet op creatieve wijze goede kandidaten uit de markt te halen en bent in staat om voor deze kandidaat de juiste baan te vinden. Je hebt regelmatig contact met andere vestigingen om ideeën uit te wisselen en te sparren over jouw werk.

Daarnaast heb je regelmatig contact met jouw opdrachtgevers en weet je zo de klant relatie verder uit te bouwen. Je bent daarnaast ook op pad om de medewerkers en klanten live te spreken. Nieuwe klanten voor je winnen lukt nog altijd het beste als ze jou in de ogen kunnen aankijken. En dus zit je ook om tafel met de directie, teamleiders of HR-managers van potentiële klanten. Het is aan jou om hun HR-vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Tempo-Team daarin kan ondersteunen.

met wie werk je samen?

Je werkt samen met twee ervaren collega’s: Lieke en Joachim. Naast je collega’s van Tempo-Team sta je natuurlijk ook heel dicht bij je klanten en werk je met hen samen. Je houdt continu een vinger aan de pols bij de klanten waar jouw flexwerkers werken en jij hebt hierbij oog voor nieuwe kansen te zien én te benutten. Jullie manager Marjolein is jullie steun en toeverlaat. Van haar krijgen jullie veel ruimte en vrijheid om te ondernemen, maar heb je behoefte om te sparren dan is zij er altijd voor jullie om haar kennis te delen.

over jou

je hebt minimaal een afgeronde mbo4 (voorkeur voor hbo) opleiding en enige ervaring in een sales functie;

je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto;

je staat stevig in je schoenen en zal van je laten horen als je ergens niet achterstaat;

je werkt nauwkeurig en je bent een kei in plannen, organiseren en prioriteren;

je bent flexibel: je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk;

de telefoon pakken om klanten (ook prospectief) te benaderen, schrikt jou niet af;

je bent communicatief sterk, je bent een overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus.

wat bieden bij jou?

  • Een bruto maandinkomen tussen €2450 - €2900 (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • Een interessante bonus én aandelenregeling;

  • Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen.

  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen

word jij onze nieuwe intercedent?

Wil jij samen met ons nóg meer mensen blij maken met een nieuwe baan? Solliciteer direct! Wil je eerst nog een antwoord op je vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist Wanda Karetta via 06-29623297

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.450 - € 2.900 p/m
Bedrijfsomschrijving Werk & plezier = werkplezier

​​​​​​​Bij een leuk leven hoort ook leuk werk. Toch? Daarom zorgen we er bij Tempo-Team voor dat iedereen met plezier naar werk gaat. Elke dag weer. Yes!

Dat lukt met de juiste sfeer. De juiste cultuur. Een plek waar iedereen gewoon zichzelf kan, wil en durft te zijn. Waar je kan ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Want samen groeien we! We werken vanuit ons hart, maar met verstand. We houden van aanpakken, doorpakken en flink uitpakken.

Onze collega’s zijn er supertrots op om bij Tempo-Team te werken. Waarom? Omdat iedereen ambitieus is en we er elke dag met elkaar er weer een feestje van maken. We gaan voor mensen die enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig zijn.

We houden ervan om initiatief te nemen en zijn niet bang een kritische vraag te stellen, als dat nodig is. Tempo-Team maken we samen. Aan ons succes draagt iedereen bij. Al meer dan 50 jaar is onze dienstverlening het middel en zijn onze mensen de sleutel tot het succes.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Medewerker in Middelburg