+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Afdelingsverpleegkundigen PG Buitenrust Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorgstroom

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Aan de rand van het centrum van Middelburg ligt verpleegcentrum Buitenrust. Bekend vanwege haar gezellige Grand Café, de prachtige beleeftuin en de Parkinson Dagbehandeling. Door het ‘kleinschalig wonen’ concept wonen de cliënten van Buitenrust zoveel mogelijk zoals thuis. In Buitenrust wonen cliënten met psychogeriatrische aandoeningen, zoals dementie, en mensen met lichamelijke beperkingen. Voor verschillende PG afdelingen zoeken wij enthousiaste Verpleegkundigen die op een belevingsgerichte manier zorg verlenen, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de eigen regie van de bewoner. Onze afdelingsverpleegkundige heeft een coachende rol en is een kwaliteitsbewaker! Herken jij jezelf hierin?

Je bent niet alleen bezig met de dagelijkse verzorging van onze cliënten. Als afdelingsverpleegkundige bewaak je tevens de kwaliteit van zorg op de afdeling waar je werkt. Daarnaast coach, adviseer en ondersteun je collega's in je team op het gebied van verpleegkundige en verzorgende taken. Vanuit jouw functie als afdelingsverpleegkundige werk je nauw samen met de medisch/paramedische dienst. Binnen deze dienst zijn specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en paramedici werkzaam. Je komt te werken in een zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een team rol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten. Het meedenken en de eigen verantwoording staat hierin centraal.

Heb jij iets met psychogeriatrie? En wil je weten hoe een werkdag op een PG-afdeling eruit kan zien? Kijk en luister dan naar onze collega’s Karima, Eduardo, Petra en Miquel:

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!



Gevraagd

Wat breng jij?
  • voor deze functie ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of een soortgelijke opleiding
  • bij voorkeur enige ervaring met de problematiek van geriatrische/psychiatrische cliënten
  • organisatorische kwaliteiten
  • flexibel, diensten zijn zoveel mogelijk doordeweeks overdag, maar er zijn ook avond- en weekenddiensten.


Aanbod

Wat bieden wij?
  • een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
  • een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg FWG 45. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
  • reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • heb je een zorgverzekering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
  • pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie nodig?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Hiervoor kun je contact opnemen met John Lucieer via 06-51720360.
Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in