Advocaat-medewerker Arbeidsrecht - Moergestel

Moergestel

Wellington Densmore
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven advocaat-medewerker arbeidsrecht met oog voor creatieve oplossingen en een drive om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Uiteraard om de klanten op een juiste wijze te adviseren, maar zéker ook om met innovatieve ideeën het kantoor en de advocatuur an sich nog mooier te maken.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een jong, modern niche kantoor waar ongeveer 6 werknemers werkzaam zijn. Het kantoor bedient met name ondernemers in zowel binnen- als buitenland. Cliëntgerichtheid staat hier voorop.


Salarisindicatie

Wat bieden zij jou?

  • Een marktconform salaris tussen de € 3500- € 5500, geheel afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden;
  • De ruimte voor eigen inbreng en interne groeimogelijkheden;
  • Flexibiliteit (gedeeltelijk vanuit huis werken is zeker bespreekbaar);
  • Een gezellige, informele werksfeer en fijne collega's.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je bent een ervaren (minimaal 5 jaar) Advocaat Arbeidsrecht, ervaring in flexibele arbeid is een sterke pré;
  • Je hebt een postacademische opleiding afgerond of bent bereid om deze te behalen;
  • Je hebt de ambitie zelfstandig een praktijk op te bouwen en hiermee een toegevoegde waarde te leveren aan het kantoor en de collega's;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Tot slot behoren de volgende competenties bij een omschrijving van jou als persoon: analytisch vermogen, positieve instelling, winnaarsmentaliteit, nieuwsgierig, humor, relationeel sterk, teamspirit, sterke business partner en cliëntfocus.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan hieronder en wellicht drinken wij binnenkort een virtuele kop koffie!

Nieuwsgierig naar meer?
Kijk voor meer interessante vacatures op www.wellington-densmore.com.

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wellington Densmore is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor juristen en bank- en verzekeringsprofessionals, en beschikt altijd over een interessant aanbod aan vacatures in heel Nederland.

Vanuit ons landelijk vestigingennetwerk staan ervaren consultants klaar om opdrachtgevers en professionals succesvol bij elkaar te brengen.

Binnen onze diensten stellen we de mens centraal, waarbij we streven naar de allerbeste match tussen opdrachtgever en professional. Het zijn deze uitgangspunten die zorgen voor optimale resultaten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!