+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.
9 dagen geleden geplaatst | 6x bekeken

Bedrijfswagen Inrichter bij Carrosserie Bakker in Montfoort Montfoort Carrosserie Bakker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Carrosserie Bakker

Carrosserie Bakker
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 137 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij handig, heb jij technisch inzicht en wil je een leuke en afwisselende baan bij een gezellig en specialistisch bedrijf? Wordt dan Bedrijfswagen Inrichter bij Carrosserie Bakker in Montfoort! Pak jij deze kans?
Als Bedrijfswagen Inrichter ben je bij Carrosserie Bakker verantwoordelijk boor het inbouwen en monteren van complete op maat gemaakte inrichtingen van bedrijfswagens. Je kan hierbij denk en aan kastensystemen (Carrosserie Bakker is Pro partner van Sortimo), dubbele laadvloeren, lades etc. De systemen die je monteert kunnen eenvoudig zijn, maar ook zeer geavanceerd; een zeer afwisselende baan dus!

Functie-eisen

Vanzelfsprekend verwachten wij dat je handig bent, technisch inzicht hebt en kennis hebt van elektronica. Bij voorkeur heb je al ervaring als Automonteur, Carrosseriebouwer, Timmerman, Klusjesman, Handyman, Montagemonteur of Mechanisch monteur. Verder is het fijn als je ervaring met elektronica hebt, maar dit is geen must. Omdat je aan nieuwe auto’s werkt, is zeer belangrijk dat je netjes en secuur werkt, oog voor detail hebt en kwaliteit levert. Tenslotte is het veelal maatwerk wat je levert wat betekent dat je soms creatieve oplossingen al moeten bedenken.

Aanbod

Werken bij Carrosserie Bakker betekent dat je aan de slag gaat in een gezellig en hecht team. Je krijgt een zeer afwisselende baan, waarbij je alle ondersteuning krijgt van jouw collega’s Daarbij geeft Carlos je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Ook ontvang je een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het salaris dat je ontvangt als technisch specialist personenwagens wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Van wagenmaker tot carrosseriebouwer, de geschiedenis van Carrosserie Bakker gaat terug tot het begin van de vorige eeuw. Krijn Bakker begon in die tijd met het maken van kruiwagens en landbouwwagens. Na de oorlogsjaren begon het bedrijf te veranderen. Houten opbouwen maakte plaats voor plaatstaal en aluminium, en het bedrijf ging ook zorgen voor het spuiten van de opbouwen.

In 1954 nam Ch.C Bakker het bedrijf over en werd onder zijn leiding het bedrijf steeds groter en begon zich meer te richten op maatwerk. Ook werd de afdeling "bedrijfswageninrichting" opgezet voor het vermaken en inrichten van de laadruimte van bedrijfswagens. Tevens werd een groot pand op het industrieterrein aan de Waardsedijk Oost betrokken.

In 1988 kwam de huidige directeur, Carlos Bakker de leiding versterken en nam het bedrijf in 1991 over van zijn vader. Heden werken er circa 20 mensen binnen het bedrijf en door maatwerk, goede services en kwaliteit tegen de juiste prijs heeft Carrosserie Bakker al jarenlang een trouwe klantenkring.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in