+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Muiderberg.
Laad meer vacatures

Schilder Muiderberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden zoals schoonmaken, schuren, gronden, lakken, sauzen en houtrotreparaties. Een flat, een rijtjeshuis, een villa in een prachtige wijk of een klein appartement midden in de stad, al deze projecten kunnen voorkomen in jouw werkzaamheden als schilder. Jij schildert het en laat het weer glimmen als nooit tevoren. Werk je als schilder graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf waar je als zelfstandig schilder projecten oppakt? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel. Wij bieden schilder werk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren of juist groot onderhoudswerk bij overheidsinstellingen. Wij hebben ook opdrachtgevers met werk aan monumentale panden. Het is maar net wat jij het leukste vindt!  


Ben jij het?

Dan ben jij een gemotiveerde schilder die opzoek is naar een nieuwe uitdaging of jij staat open om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Faber. Bij voorkeur heb je een afgeronde schilder opleiding en 1 a 2 jaar ervaring als schilder. Ook als leerling schilder ben je welkom bij Faber. Samen met jou zoeken wij een mooi leerbedrijf dat aansluit bij jouw wensen en de eisen vanuit de opleiding. Wij hebben veel opdrachtgevers die VCA gecertificeerd zijn en om die reden is het van belang dat je een Vca-certificaat hebt of bereid bent om deze te halen. Zelf hoef je niets te regelen, want dat doet Faber voor jou! Het hebben van eigen vervoer, bij voorkeur een auto, is een pré. Maar mocht je geen eigen vervoer hebben, geen paniek want de meeste projecten zijn ook bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Ook komt het vaak voor dat je mee kunt rijden met een collega of je afspreekt op een centraal punt waar je met elkaar verder rijdt.


Wat wij bieden

Wat jij als schilder kan, vinden wij bijzonder en dit belonen we met: Een uitstekend salaris conform de schilder CAO tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring Keuzemogelijkheden in het pensioen dat bij jou past: Stipp of BPF Schilders Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren Twee trainingen per jaar, bijvoorbeeld VCA Basis of Vol, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker en Verfspuiten Deelname aan het Faber spaarprogramma hierbij kan je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur! Werkkleding krijg je van de opdrachtgevers en via ons krijg je een vergoeding voor je werkschoenen. Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek.


Waar jij werkt

Via Faber ga je als vakman in de bouw- of schildersbranche aan de slag op de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen met jou vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met een glimlach staat te werken. Opleidingsmogelijkheden en doorgroeien vinden wij heel belangrijk en daarom bieden wij diverse opleidingen aan die op kosten van Faber gevolgd kunnen worden. Bij Faber doen we wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk voor jou het verschil te maken!  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in