+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naarden.
Laad meer vacatures

Schilder Naarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Het gaat erom: wat wil jij als schilder graag doen? Werk jij liever aan vaste schilderprojecten voor een langere periode of gaat je voorkeur uit naar schilderen in klant- en servicewerk? Of beide? In een gesprek met jou willen wij precies weten wat voor jou belangrijk is in jouw werksituatie. Bij Faber zijn er veel mogelijkheden voor jou als schilder.


Ben jij het?

Dan ben jij een schilder die houdt van variatie en gezelligheid op je werk. Want klanten willen naast een mooi geschilderd huis, ook blij zijn met jou als schilder! Heeft de klant na jouw komst weer een schilderklus? Dan ben jij de eerste aan we ze zullen denken. Het is voor deze functie als schilder van belang dat je vooral graag plezier in je werk wilt hebben. Wij geloven erin dat wanneer onze schilders plezier hebben in hun werk, dit ten gunste komt van de kwaliteit van de projecten.


Wat wij bieden

Geld, zekerheid en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris, iets waar we allemaal naar streven. Daarom verlonen wij je conform de schilders CAO. Meestal ligt het salaris tussen €2600 en €3500 per maand. Hierbij kijken wij uiteraard naar jouw werkervaring en zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier ingeschaald wordt. Zekerheid! Wij vinden het belangrijk dat jij er ook warmpjes bij zit als je met pensioen gaat. Faber personeel geeft jou de keuze voor het pensioen dat het beste bij jou pas: Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren behoort een vast contract ook tot de mogelijkheden. Wil jij jezelf door ontwikkelen als schilder? Ook dat kan bij Faber Personeel! Wij bieden jou twee cursussen per jaar aan. Hierbij kun je denk aan; VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc. Hoe leuk is het als je extra beloond wordt zonder dat je er iets voor terug hoeft te doen?! Bij Faber bouw jij spaarpunten op waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast hebben wij ieder jaar gezellige borrels waar jij jouw collega's op een andere manier kunt leren kennen buiten de werkvloer.


Waar jij werkt

Daarover gaan we in gesprek. We gaan samen bekijken welk schildersbedrijf bij jou in de buurt goed bij je past en kan helpen om te groeien in het schildersvak.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in