Operator - Naarden

Naarden

Kei Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Werkzaamheden operator:
Direct een dienstverband bij onze opdrachtgever, brutosalaris tot 3600 euro per maand!

Ben jij een ervaren operator die overweegt een overstap te maken naar een nieuw bedrijf, dan is dit misschien wel het moment op dat te doen. Onze opdrachtgever neemt je direct zelf in dienst en het geboden salaris is beter dan dat wij vaak tegenkomen in dezelfde sector.

Wat ga je doen?

· voorbereiden en uitvoeren van het productieproces conform recept en planning;
· beheer van goederen;
· uitleveren en boeken van productieorders;

Als Operator vervul je een belangrijke rol in de productie van ingrediënten voor alle vestigingen wereldwijd. Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige manier realiseren van de productie volgens de voorschriften, en met oog voor kwaliteit. Het productieproces vindt o.a. plaats in destillatieketels, extractors en autoclaaf. Naast produceren, signaleer en meld je storingen en voer je eerstelijns onderhoud uit aan productie apparatuur om ongeplande productie stilstand te voorkomen.

Is het jouw ambitie te werken in een uitdagende werkomgeving waar oog is voor jouw kennis en kunde, Heb jij kennis van HACCP en de Lean-methodiek? Dan heb je een streepje voor! Ook woon je bij voorkeur in (de buurt van) Naarden, Huizen, Laren, Blaricum, Almere, Amersfoort of Hilversum.

WerktijdenIn deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag in drieploegendienst. De werktijden van de volgende diensten zijn als volgt:

· 06.45 - 14.45 uur
· 14.45 - 22.45 uur
· 22.45 - 06.45 uur
Functie-eisen operator:
· Een afgeronde opleiding als bijvoorbeeld laborant, in de voedingsmiddelentechnologie of logistiek óf ervaring met machines
· Ervaring als operator is een must
· Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met communicatie op de werkvloer en begrijpen van Nederlandstalige werk- en veiligheidsinstructies

Beschikbaarheid van 40 uur per week in de 3 ploegendiensten
Wat bieden wij: Een afwisselende baan bij een bedrijf in de levensmiddelentechnologie, waar oog is voor jouw kennis en kunde.

Zonder operators staat het productieproces stil! Onze opdrachtgever is zich hier maar al te goed van bewust en daarom willen zij de procesoperators direct in eigen dienst nemen. Geen contract via een uitzendbureau maar dierct op de loonlijst van het bedrijf. Daarnaast betalen zij beter dan veel bedrijven die wij kennen in deze branche. De ervaren operator ontvangt een salaris van 3600 euro bruto, inclusief ploegentoeslag.
Salarisindicatie: 3600 bruto per maand
Uren per week: 40.00
Dienstverband: Werving & Selectie

Neem contact op over operator:
Contactpersoon: Hilde de Groot
Telefoonnummer:
033 - 711 0600

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Uitzendbureau in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Naarden Bekijk alle soortgelijke vacatures