+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst | 16x bekeken

Embedded Software Engineer | Nieuw-Vennep Nieuw-Vennep Schoonderbeek Elektronica Systemen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Schoonderbeek Elektronica Systemen

Schoonderbeek Elektronica Systemen
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 38 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij als Embedded Software Engineer toe aan verbreding én verdieping van je werk en meer betrokkenheid bij het eindproduct dat in de zorg wordt toegepast? En wil je werken in een klein multidisciplinair R&D-team? Bekijk dan deze vacature.

Schoonderbeek Elektronica Systemen B.V in Nieuw Vennep ontwikkelt, produceert en onderhoudt geavanceerde monitorings- en bewakingssystemen voor in de zorg. De groeiende markt en de vraag naar innovatie in onze producten zorgen ervoor dat we behoefte hebben aan meer ontwikkelaars. Daarom is Schoonderbeek Elektronica Systemen op zoek naar een ervaren:

Embedded Software Engineer
Nieuw-Vennep, 32-38 uur per week

Wat ga je doen als Embedded Software Engineer?
Als Embedded Software Ontwikkelaar bouw je mee aan geavanceerde monitorings- en bewakingssystemen voor patiënten. Samen met het Ontwikkel team denk je mee aan en ontwerp en ontwikkel je onder andere:
 • Software voor nieuwe producten.
 • Uitbreidingen en verbeteringen aan bestaande producten.
Het team is klein, maar hecht en schuwt de technische discussie niet. De bereidheid om elkaar te helpen in het team is groot én je wordt niet afgerekend op je fouten. Met een houding van ‘niet kijken naar de problemen, maar zoeken naar de (beste) oplossingen’ wordt in het team gewerkt.

Als Embedded Software Engineer bij Schoonderbeek werk je aan de hele productlijn bij een organisatie waar innovatie centraal staat. Hier wordt niet alleen gepraat over de allernieuwste technologieën, maar ze worden ook echt toegepast. Uniek is ook dat het hele traject binnenshuis plaatsvindt. Van idee via ontwikkeling tot en met de productie en de nazorg/service. En als onze nieuwe Embedded Engineer ben jij bij het hele traject betrokken.

Functie-eisen

Jouw eigenschappen:
 • Meerjarige professionele software ontwikkelervaring met C++ in embedded-omgevingen.
 • Kennis van hardware en specifieke processoren (ARM).
 • Ontwikkelervaring met RTOS-platformen.
 • Kennis van real-time software-aspecten.
 • Hbo-denk- en -werkniveau.
 • Groot kwaliteitsbewustzijn.
 • In staat zelfstandig en oplossingsgericht te werken.
Onze producten
Onze elektronische zorgsystemen bewaken het welzijn van cliënten en verzorgen de afhandeling van een (alarm-)oproep naar het verzorgend personeel, zodat een klant of patiënt snel kan worden geholpen. Deze systemen worden via een vast dealernetwerk ingezet op een breed vlak in de gezondheidsmarkt (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen) voor communicatie, signalering, informatie, alarmering en beveiliging.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is in overeenstemming met de functie, opleiding en ervaring. We starten met een jaarcontract. Maar de bedoeling is om dit zo snel mogelijk om te zetten naar een vast dienstverband. Wij willen graag jaren met jou samenwerken aan de ontwikkeling van onze producten. Schoonderbeek heeft flexibele werktijden tussen de 32 en max. 38 uur per week.

Informatie en/of sollicitatie
Hiervoor neem je rechtstreeks contact op met Dick Brons of via het sollicitatieformulier op onze website. Via telefoon 06 348 19 201 en/of via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanbod

Ben jij als Embedded Software Engineer toe aan verbreding én verdieping van je werk en meer betrokkenheid bij het eindproduct dat in de zorg wordt toegepast? En wil je werken in een klein multidisciplinair R&D-team? 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in