Vacature Senior SAP FICO Consultant - Nieuwegein

Nieuwegein

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als SOA People Consultant is het belangrijk de klant centraal te stellen bij alles wat je doet.
Je bouwt aan sterke relaties en samenwerkingsverbanden, zowel met je team als met de klant. Je brengt mogelijkheden in kaart en draagt er aan bij dat onze klanten blijven innoveren en verbeteren.
Je werkt op een agile wijze, zowel zelfstandig als in teamverband om zo de beste resultaten te behalen. Jouw passie om technologie toe te passen in processen en je respect voor de mensen waar je mee werkt, dragen bij aan ons doorgaand succes als organisatie.
Als jij denkt bij dit plaatje te passen, kan dit het begin zijn van een mooie stap voorwaarts in je carrière.

lees meer

Gestelde eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Diepgaande kennis van financiële processen
  • Analytisch sterk, resultaat- en klantgericht, hands-on mentaliteit
  • Goede communicatieve vaardigheden op diverse niveaus
  • Je houdt van uitdagingen en vernieuwende ideeën (S/4HANA)
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Frans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Bij SOA People begrijpen we dat talent gevoed moet worden. Daarom begeleiden we jou om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Samen creëren we een werkomgeving waarbij we elkaar informeren en helpen. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en zeggenschap. Successen delen en vieren we samen, aandacht voor ontspanning en plezier is er zeker ook!
Je komt te werken in een team waar je op kunt bouwen en collega’s die altijd voor je klaar staan. Je gaat een positieve bijdrage leveren in een organisatie die andere organisaties en de manier waarop zij werken ten goede transformeert en optimaliseert.

lees meer

Bedrijfsomschrijving SOA People helpt zijn klanten in de omschakeling naar een efficiënte organisatie die sterke prestaties neerzet
Onze diensten en producten afgestemd op de behoeften van de klant, werkwijze en professionele aanpak leverden ons een sterke reputatie op. Vandaag kunnen we bogen op een indrukwekkend trackrecord van innovatieve projecten, in alle sectoren en voor zowel kleine als grote organisaties. Als pan-Europese partner met internationale reikwijdte blijven we met succes het complete plaatje aan end-to-end SAP-technologie aanbieden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Merula Fung-A-Loi
0648214625
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SAP Consultant in Nieuwegein