Vacature Vrachtwagenchauffeur C - Nieuwegein

Nieuwegein

Olympia | Transport
  • Olympia | Transport
  • LBO / VMBO of hoger
  • Vast contract
  • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je als C chauffeur horeca producten transporteert? Dan past de baan als Vrachtwagenchauffeur C Bidfood bij jou!

Zoek je een werkgever met toekomst? Waar je weet hoe laat je start en hoe laat je ook weer klaar bent met werken? Lijkt het je juist fijn dat je vaste routes hebt en klanten spreekt? 

In de functie van C chauffeur heb je bij deze organisatie een fijne werksfeer en ben je onderdeel van een nieuw team. Je kunt fulltime of parttime werken en woont in de omgeving van Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein, Zeist, Woerden, Vianen, Hilversum, Nieuwkoop.   

Wat ga je doen?

Als chauffeur bezorg jij het eten en drinken bij horeca gelegenheden. Denk aan restaurants, een snackbar of eetcafé. Je begint je dag door het laden van producten in jouw wagen. Hierbij controleer je de producten en weet je precies wat je die dag bij je hebt. Hierdoor weet je gelijk naar welke klanten je op pad gaat en weet je dus ook welke hoeveelheden je gaat afleveren. 

Tevredenheid van de klant en dus aandacht voor de klant, vindt het bedrijf waar je voor gaat werken echt belangrijk. Klantgerichtheid staat voorop. Vaak hoor je, onder het genot van een kop koffie, wat er speelt bij de klant en wat zij belangrijk vinden. Na je werkdag kom je terug op de start locatie en lever je de vrachtwagen netjes af. Ook zorg je dat de administratie op orde is.

Wanneer kun je starten? Je kunt per direct starten als je wilt, wil je een overstap maken en heb je een opzegtermijn bij je huidige werkgever, is dat geen probleem!

Dit bedrijf werkt met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een vaste CAO.

lees meer

Gestelde eisen

Functie - eisen;

- Je bezit een rijbewijs C met code 95 en kunt fulltime of parttime werken.

- Je bent fysiek in staat om de functie uit te voeren

- Je vindt het prettig om volgens een rooster te werken, die je ook tijdig ontvangt. Hierbij start je werkdag tussen 05.00 en 08.00 uur

- Je beheerst de Nederlandse taal 

- Je kunt werken op zaterdag, dat is geen verplichting. Kun je wel op zaterdagen werken dan word je hier extra voor beloond (5%-10%)

- Je bent betrouwbaar waardoor de klanten op je kunnen rekenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 

- Je haalt energie uit het contact met de klanten en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn. Verkoop je extra producten? = bonus

- Je kunt een VOG laten zien of aanvragen

- Bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 15,-

- Je vindt het goed dat je daarnaast ook nog toeslagen uitbetaald gaat krijgen, zoals in de CAO van het bedrijf staat

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Salarisinformatie Bruto € 13,00 - € 15,00 p/u
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring als chauffeur.

Werk je op zaterdagen? Dan verdien je 5% meer, werk je veeel zaterdagen dan verdien je 10% meer op je uurloon. 

Wil je nog meer verdienen? Dat kan. Heb jij een commerciële instelling en verkoop je bij jouw klanten extra producten? Ook hier word je voor beloond want je komt daardoor in aanmerking voor een bonus.

De eerste periode werk je via Olympia, hierbij krijg je een vast rooster. Natuurlijk volgen we je functioneren en ontwikkeling en gaan we in gesprek met jou over hoe het met je gaat. Na die periode kom je in aanmerking voor een contract bij Bidfood. Hierbij horen ook de mogelijkheden voor een vast contract.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bidfood is een professioneel transportbedrijf in de horeca. 

Je hebt vast al een keer de vrachtwagens van Bidfood zien rijden. Dit bedrijf transporteert horecaproducten door heel Nederland en werkt vanuit meerdere locaties. 

Bij het bedrijf werken ze echt als een team. Die samenwerking en dat enthousiasme merken de klanten ook. Hierdoor hebben ze vele nieuwe klanten actief gemaakt. Voor de extra vestiging in Utrecht, zoekt Bidfood daarom meerdere vrachtwagenchauffeurs die beschikken over een C rijbewijs en code 95.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Nieuwegein