Operator - Nieuwegein

Nieuwegein

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij werken in de techniek als machine operator? Nog geen ervaring als operator? Geen probleem, de eerste 2 maanden zal je ingewerkt worden. Spreek ik je snel?


Over het bedrijf

Al ruim 40 jaar produceert jouw nieuwe werkgever rubberen producten voor de schoonmaakindustrie. Deze worden gebruikt voor onder andere industriële vloerschrob machines. Ze gebruiken een uniek soort rubber. Deze is van hoge kwaliteit en heeft een langere levensduur dan gemiddeld. Dat maakt hun product duurzaam. Je werkt in een team van 5 operators en een teamleider. De lijntjes zijn heel kort. De sfeer is goed en is er is volop ruimte om te groeien in je vak! Twee keer per jaar gaan ze met het bedrijf een gezellig dagje op stap (als Corona het toe laat).


Wat ga je doen als operator?

Als operator heb je een leuke afwisselende functie. Het begint allemaal met een grote rol rubber. Hier uit worden sheets gesneden. Deze moeten gestanst worden en als de klant het wil wordt de merknaam op het rubber gestempeld. Als dit allemaal gebeurt is wordt alles nog een keer goed gecontroleerd. Zijn de maten goed, zijn er geen beschadigingen en is alles naar wens van de klant? Dan kan het ingepakt worden om verzonden te worden. Alle werkzaamheden die je doet worden bijgehouden in het systeem. Zo weet je precies wat er gebeurt is en hoe veel er is geproduceerd. Samen met jouw team zorg je dat dit hele proces goed op orde is. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid als operator. Jullie willen een goed product afleveren, daarom is kwaliteit erg belangrijk. Je hoeft voor dit werk nog geen ervaring te hebben als operator, wel is het fijn als je al wat ervaring hebt opgedaan als operator of in bijvoorbeeld een technische functie. Jouw werkweek is van maandag tot en met vrijdag. Je werkt in dagdiensten van 06:00 uur tot 15:00 uur.


Wat bieden wij?
  • Werken binnen en jong en informeel team met op vrijdagmiddag een gezellige borrel
  • Een startsalaris van €11,50 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Werkschoenen van Westerduin Personeel
  • Uitzicht op contract bij de klant
Wat vragen wij? 
  • Je hebt ervaring als operator of in de techniek
  • Je hebt oog voor kwaliteit 
Enthousiast geworden?

Laat dan hiernaast jouw gegeven achter. Heb je vragen? Telefonisch zijn wij te bereiken op 030-7633222 en via de WhatsApp op 06-86807366. Spreken we je snel?

Kijk hier voor onze andere openstaande vacatures

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,50 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures