Beginnend planner / magazijnmedewerker - Nieuwegein

Nieuwegein

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij je graag ontwikkelen in het vak van planner? Communiceer je graag en weet je wel raad met computersystemen? Kan jij planmatig werken en spreekt dit jou aan? Lees snel verder!


WAT GA JE DOEN?

Onze klant rijdt dagelijks met vrachtwagens en soms een grote bestelwagen door het land om nieuwe en gebruikte afvalcontainers op te halen en weg te brengen. Dit doen zij in opdracht van grote afvalverwerkers. Voor het plannen van de routes, het aansturen van de chauffeurs, het afstemmen met de op- en afhaaladressen zoeken we een planner die dit werk wil leren. Ook een stukje administratieve afhandeling hoort bij dit werk. Het is dus van belang dat je overweg kan met computersystemen. Naast het plannen zal je ook werkzaam zijn in het magazijn. Hier ben je bezig met het sleutelen aan afvalcontainers en en schoonspuiten van afvalcontainers met de hogedrukreiniger. Kortom, lekker veelzijdig werk! Interessant voor jou? Laat het ons weten!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een brede glimlach op je gezicht, jij blijft altijd positief!
  • Flexibele werkinstelling 
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Communiceren is wat jij leuk vind en kost geen moeite voor jou
  • Werken met computersystemen is wat je ook leuk vindt
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet meer dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Nieuwegein