Vrachtwagenchauffeur - Nieuwegein

Nieuwegein

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een chauffeur c en chauffeur ce. Heb jij al de nodige kilometers gemaakt als vrachtwagenchauffeur met distributie rijden? Lees dan snel verder! Net klaar met je opleiding vrachtwagenchauffeur en wil jij werken in de transport? Kijk dan bij onze andere vacatures!


Jouw nieuwe werkgever

Is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Met hun kennis en passie voor het maken van verse pizza's hebben ze al veel prijzen weten binnen te slepen. Het DC van jouw nieuwe werkgever zit vlak langs de A27 in Nieuwegein. Alle ingrediënten die nodig zijn voor het maken van een pizza worden hier opgeslagen. Als de orderpickers alle bestellingen klaar hebben staan voor verzending, wordt het ingeladen in de vrachtwagens. De volgeladen vrachtwagens leveren bij winkels in de hele Benelux. Het bedrijf heeft alleen in Nederland al meer dan 300 vestigingen. Genoeg winkels die bevoorraad moeten worden dus! 


Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit?

Als vrachtwagenchauffeur werk je in de vroege of late dienst, net wat jouw voorkeur heeft. De vroege dienst start tussen 04:00 en 06:00 uur in de ochtend en de late dienst tussen 14:00 en 18:00 uur in de middag. Vanuit Nieuwegein rijd je met jouw C / CE-combinatie naar de eerste bestemming. Per winkel of distributiecentrum ben jij zelf verantwoordelijk voor het lossen van de rolcontainers. Je maakt een praatje met jouw collega's in de winkel en vertrekt vervolgens naar de volgende locatie. De winkels zijn vaak centraal gelegen in drukke steden/straten. Het is dus belangrijk dat je goed kunt rijden en beschikt over een beetje geduld.


Wat bieden wij?
  • Een startsalaris rond de €2500,- bruto o.b.v. 40 uur per week
  • De mogelijkheid om een bonus van maximaal €350,- per maand extra verdienen
  • Overuren worden €125% uitbetaald
  • Reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Werk voor lange termijn met uitzicht op een contract bij de klant
Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een C / CE rijbewijs en hebt een Code 95
  • Je hebt al kilometers gemaakt als vrachtwagenchauffeur (het liefst met distributie rijden)
Solliciteer!

Wil jij als vrachtwagenchauffeur distributie rijden in de Benelux? Solliciteer dan snel! Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Je kan ons (Loek, Dominique, Justin en mij) bellen op 030-7633222 of stuur mij, Nikki, een WhatsApp op 06-86807366. Spreken we je snel?

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Nieuwegein