+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwkoop.
Laad meer vacatures

Schademanager / Calculator bij ABS van der Weijden in Nieuwkoop Nieuwkoop

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ABS van der Weijden

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
ABS van der Weijden

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Schademanager / Calculator ben je bij ABS van der Weijden verantwoordelijk voor een correcte behandeling van de klanten welke hun auto ter herstel aanbieden. Hierbij zorg je onder andere voor correcte aanname, de kostenbegroting en de facturatie. Ook hou je tussentijds contact met de klant en geef je uitleg over uitgevoerde werkzaamheden. Tenslotte coördineer je de werkplaatsplanning en hou je de voortgang van het werk in de gaten zodat je vroegtijdig een klant kan informeren over de status van de werkzaamheden.

Gevraagd

Om succesvol te zijn heb jij een afgeronde autotechnische opleiding en al ervaring als Werkplaatsreceptionist of Serviceadviseur. Bij voorkeur heb je al ervaring als Schademanager / Calculator en heb je ervaring met systemen zoals Delta Pro, Qapter, Dispatch, Exchange, ESA, ROB Net, Audatex. Ook beschik jij over voldoende technische kennis en ben je bereid om je kennis verder uit te breiden. Je komt dagelijks met de klanten in contact en wij verwachten dan ook dat je een nette uitstraling en een representatief voorkomen hebt en dat je klant- en servicegericht werkt.
Verder ben je een communicatief sterke schademanager/calculator en kan je goed in teamverband werken. Tenslotte heb je een gezonde dosis humor en vindt het leuk om in een jong team te werken.

Aanbod

Werken bij ABS van der Weijden betekent dat je salaris bovengemiddeld goed is, je aan de slag gaat in een gezellige werksfeer met een vast team (en vrijdagmiddagborrel)en een nette en moderne werkplek krijgt. Jouw functie is zeer afwisselend en jouw inbreng wordt gewaardeerd met veel ruimte voor eigen inzicht. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. o.a. werkgerelateerde trainingen en kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar (plaatsvervangend) vestigingsmanager op één van de vestigingen. Ook krijg je een goede reiskosten vergoeding of wanneer je bereid bent om af en toe flexibel op een andere vestiging te werken een auto van de zaak. Tenslotte krijg je personeelskorting bij afname van diensten van een van de bedrijven die onder de Soeterwold Groep vallen.
Het salaris dat je ontvangt als 2e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Soeterwold Groep is actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en verhuren van personen- en bestelauto’s en campers. Soeterwold Groep bestaat uit ABS Autoherstel Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop, Bosch Car Service Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Holland Camper Verhuur. Zij kenmerken zich door een plezierige werksfeer, korte lijnen, uitsluitend kwaliteit leveren en de klant staat áltijd centraal!

Vertrouwd, vakkundig en snel werkt het team van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop aan schadeherstel! Zij zijn onderdeel van ABS Autoherstel en dat is de grootste schadeherstelketen in Nederland. Snel weer op weg… Dat is wat de klanten willen na het hebben van autoschade. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van der Weijden in Nieuwkoop zijn zij hiervoor aan het juiste adres.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in