Vrachtwagenchauffeur bulk (M/V) - Nieuwleusen

Nieuwleusen

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature


Als bulk chauffeur rijd jij langs verschillende boeren in heel Nederland om rauwe melk op te halen, het gaat hierbij om rauwe koeienmelk, geitenmelk, jerseymelk en buffelmelk. Vervolgens los jij de melk bij diverse fabrieken in Nederland, Duitsland en België. Zodra je bij de fabrieken aankomt maak je een gezellig praatje en help je waar nodig. Verder vervoer houd jij je bezig met het vervoeren van halffabricaten bij diverse fabrieken in Nederland.

Jij werkt standaard twee dagdiensten, twee nachtdiensten en bent vervolgens vier dagen vrij. Daarnaast werk jij ook in het weekend en op feestdagen. Na een dienst kan je alle adressen afvinken en ga je met een voldaan gevoel naar huis.


Gevraagd wordt
  • Je bent in het bezit van C, E + code 95;
  • Bereid om lange diensten te werken;
  • Bereid om te werken in een ploegensysteem;
Geboden wordt
  • Werk in een succesvol, dynamisch en waarden gedreven familiebedrijf;
  • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Kans op een vast contract;
  • Afwisselende werkdagen rijdend door heel Nederland en het grensgebied met Duitsland en België;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer).

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Nieuwleusen