Facilitair Medewerker - Nijmegen

Nijmegen

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring als Facilitair Medewerker of huismeester of zie jij een mooie carrière switch voor jou liggen? Binnen dit mooie logistieke bedrijf kan jij per direct fulltime of parttime aan de slag als Facilitair Medewerker. Lees snel verder en solliciteer direct!


Jouw nieuwe werkgever

Het bedrijf waar jij komt te werken is een groot logistiek familiebedrijf. Ze werken samen met de vleesindustrie. In dit bedrijf worden kratten, die gebruikt worden om vlees te vervoeren, schoon gemaakt. Deze kratten worden vervoerd in de eigen vrachtwagens van het bedrijf. Jij komt te werken in de garage van dit mooie bedrijf. Hier worden meer dan 100 vrachtwagens onderhouden! Het bedrijf heeft meerdere locaties door heel Europa. In totaal werken er ongeveer 1300 medewerkers. Er wordt hard gewerkt, maar de werksfeer is erg goed. Er is altijd ruimte voor een praatje en ook een vrijdagmiddagborrel of BBQ wordt niet ontweken.


Wat zijn jouw taken als Facilitair Medewerker?

Als Facilitair Medewerker ben jij binnen dit bedrijf samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden van het pand. Van kleine klusjes zoals schoonmaken, deurklinken vervangen en boutjes vastdraaien, tot grotere klussen zoals het bevestiging van aanrijbeveiliging. Het is dus van belang dat jij ervaring hebt als klusjesman, Facilitair Medewerker of met sleutelen vanuit je werk of vrije tijd. Naast het uitvoeren van de algemene klussen ben jij samen met jouw collega’s ook verantwoordelijk voor het inplannen van het onderhoud aan het pand.


Wat kan jij van ons verwachten?
  • Een bruto startsalaris tussen €2200, en €2600,- op basis van 40 uur;
  • een fulltime werkweek van 40 uur;
  • 8,75% ploegentoeslag bovenop je salaris;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag op jaarbasis;
  • zicht op een contract bij de opdrachtgever zelf;
  • een hecht familiebedrijf met voldoende ontwikkelmogelijkheden.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • je bent minstens 3 dagen per week beschikbaar;
  • je bent bereid om ook ’s avonds te werken.
Enthousiast geworden?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast om aan het werk te gaan als Facilitair Medewerker? Solliciteer dan snel door je gegevens achter te laten. Heb je nog een vraag? Stuur mij (Tim Matthijs) een appje op 06 86 81 58 05. We behandelen jouw sollicitatie binnen één werkdag!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Facilitair Medewerker in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures