Servicetechnicus - Nijmegen

Nijmegen

Facilicom Solutions
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij Breijer krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in je eigen tempo. In deze technische functie met de nodige zelfstandigheid werk je als servicetechnicus dagelijks aan de techniek. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!


Functieomschrijving

NXP is een wereldwijd opererende firma met vestigingen in 30 landen en met het hoofdkantoor op het High Tech Campus te Eindhoven. Het Productiecentrum op de locatie Nijmegen telt een negental locaties met een totaal oppervlakte van circa 77.922 m2. Deze locaties huisvesten 10.091 m2 laboratorium ruimte. Binnen de locatie Nijmegen is Breijer / Facilicom verantwoordelijk voor het functioneel houden van de gebouwen en de gebouw gebonden installaties. 

Als servicetechnicus kom je te werken binnen het vaste team van Breijer op de locatie Nijmegen. Het team heeft een hoge betrokkenheid en saamhorigheid naar zowel de opdrachtgever als de eigen organisatie. Hierin ben je als servicetechnicus het visitekaartje naar de diverse (interne) klanten van NXP. Hierbij heeft de kwaliteit van het werk de hoogste prioriteit. Als servicetechnicus voer je inspecties uit aan bestaande installaties. Daarnaast analyseer je storingen. Hierin herleidt je de oorzaak, die je vervolgens wegneemt zodat de installaties weer optimaal functioneren. Ook denk je mee over het aanbrengen van verbeteringen. 

Als onze nieuwe servicetechnicus:
 • op basis van de verstrekte opdrachten door de locatiemanager organiseer je je eigen werk;
 • ga je na of een installatie nog aanvullend preventief onderhoud nodig heeft;
 • Verhelp je storingen aan gebouwen en installaties;
 • houd je jouw technische vakkennis op peil;
 • bestel je zelf de materialen die je nodig hebt.
Wat je krijgt

Wij en onze klanten kunnen niet zonder jouw technisch talent. Zonder jou geen Facilicom Solutions. Daar mag een mooi pakket arbeidsvoorwaarden tegenover staan. Op basis van een 40-urige werkweek bieden wij jou:
 • een bruto periode salaris van € 3.000,- tot € 3.500,- per periode van 4 weken afgestemd op jouw leeftijd en ervaring;
 • vaste werktijden on site NXP Nijmegen;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • een smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen volg je bij ons in je eigen tempo het ontwikkelpad dat bij jou past; zo houd je je kennis op peil en blijf je bijleren.
Wie je bent

Service- en klantgericht, twee woorden die helemaal op jou van toepassing zijn. Jouw focus ligt op het verlenen van perfecte service, volledig op de klant afgestemd. Daarbij maak je gebruik van technische kennis en je analytische mindset. Je neemt het initiatief om naar oplossingen toe te werken. Uiteraard ga je nauwkeurig en gestructureerd met een klus aan de slag. Zo lever je de beste dienstverlening en houd je de kosten scherp in de gaten. Ook heb jij als onze nieuwe servicetechnicus:
 • minimaal een mbo 4-diploma van een technische opleiding;
 • in elk geval drie jaar werkervaring in een technische functie, bijvoorbeeld als servicemonteur of servicetechnicus.
Ben jij de servicetechnicus die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicetechnicus in Nijmegen