Servicemonteur Koeltechniek - Nijmegen

Nijmegen

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring als koelmonteur of in de koeltechniek? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten bij een groot internationaal bedrijf? Lees dan snel verder! Bij dit bedrijf kan jij direct aan de slag al Servicemonteur Koeltechniek. Daarnaast kan je ook doorleren tot vrachtwagenmonteur. Interesse? Reageer dan onderaan deze vacature!


Jouw nieuwe werkgever

Jouw nieuwe werkgever is een groot logistiek familiebedrijf. Ze werken voor de vleesindustrie. In dit bedrijf worden kratten, die gebruikt worden om vlees te vervoeren, schoon gemaakt. Deze kratten worden geleverd door de vrachtwagens van het bedrijf. Jij komt te werken in de garage van dit mooie bedrijf. Hier worden meer dan 100 vrachtwagens onderhouden! Het is een groot bedrijf met ongeveer 1300 medewerkers, verdeeld over alle locaties in Nederland. In de garage werk jij samen met zo’n 10 collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar de werksfeer is erg goed. Er is altijd ruimte voor een praatje en ook een vrijdagmiddagborrel of BBQ wordt niet ontweken.


Hoe ziet jouw dag als Servicemonteur Koeltechniek eruit?

Jouw werkdag begint om 07:30 met een bak koffie. Samen met jouw collega’s loop je richting de werkvloer. Vandaag ga jij bezig met de onderhoudsbeurten van 2 vrachtwagens. Jij loopt de koelmotoren van de koeltrailers na en voert de nodige reparaties uit. Naast de onderhoudsbeurten liggen ook servicediensten, reparaties en F-gassen keuringen in jouw werkzaamheden. Ook het signaleren van afwijkingen en gebreken aan de koelmotoren is jouw taak. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de administratie van al jouw werkzaamheden, zoals het noteren van de gewerkte uren en het bestellen van benodigde en gebruikte onderdelen. Om 16:30 zit jouw werkdag erop. Naast jouw standaard werkdagen kan je ook worden opgenomen in de storingsdienst.


Wat kan je van ons verwachten?
  • Een bruto startsalaris tussen €2400, en €3300,- per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag op jaarbasis;
  • een uitdagende fulltime baan voor de lange termijn;
  • zicht op een contract bij de opdrachtgever zelf;
  • een hecht familiebedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt een relevante afgeronde MBO opleiding (bijvoorbeeld Koel en klimaattechniek of koudetechniek);
  • je bent analytisch en nauwkeurig;
  • je hebt rijbewijs B (Rijbewijs C is een pré);
  • Fgassen categorie 1 is een pré.
Enthousiast geworden?

Super! Je kan direct solliciteren door op de sollicitatieknop te klikken en je gegevens achter te laten. Heb je een vraag? Stuur mij (Tim Matthijs) een appje op 06 86 81 58 05. We behandelen jouw sollicitatie binnen één werkdag!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Koeltechniek in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures