Start als Magazijnmedewerker voor de autobranche in Nijmegen

Nijmegen

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Voor dit bedrijf met een magazijn en webshop vol autobanden zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers. De autobanden zijn gloednieuw en worden verzonden naar garages of groothandels. 

Als Magazijnmedewerker verzamel jij dagelijks alle orders. Dit kunnen 4 autobanden zijn, maar op een dag ook 1000. Jij haalt deze uit de stellingen en maakt deze klaar voor transport. Het is belangrijk dat jij secuur werkt, want alle autobanden lijken op elkaar. Zij onderscheiden elkaar door gravering in de banden en die moet je nauwkeurig aflezen! 

Je bent in het magazijn veel aan het lopen, maar hoeft niet veel te sjouwen. De autobanden kan je namelijk rollen! 

Werktijden- en dagen

Jij kan tussen de 16-40 uur aan de slag in het magazijn. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je werkt van 08:00-17:00 uur en sluit de week af op vrijdag samen met je collega's en een borrel! Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen in het magazijn? Dat komt goed uit! Jij kunt je heftruck certificaat op termijn halen via dit bedrijf. 


Wat wij bieden
  • Jij verdient €15,- bruto per uur;
  • Jij kan 16-40 uur per week werken;
  • Jij krijgt toegang tot de YC-University met meer dan 100 trainingen en cursussen;
  • Je kunt per direct aan de slag!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent tussen de 16-40 uur per week beschikbaar;

Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie, een korte videomotivatie van maximaal een minuut naar Oleta die werkzaam is op ons uitzendbureau in Arnhem. Het telefoonnummer waar je deze videomotivatie naar kan sturen is:  06-12339012.


Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 15,00 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Nijmegen