Intercedent secretarieel - Nijmegen

Nijmegen

Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Commercieel, punctueel en sterk in plannen en organiseren? Werk je graag in een team met ervaren collega’s van wie je kunt leren, maar houd je ook van zelfstandigheid en vrijheid in je baan? Haal je veel plezier uit het bouwen en onderhouden van een netwerk en woon jij in de regio Nijmegen/Den Bosch? Dan zou de functie als intercedent bij Randstad Secretarieel goed bij jou kunnen passen!

Randstad Secretarieel is specialist in het werven van de secretaresse van nu en levert hoogopgeleide professionele medewerkers met een ondernemend, klant- en marktgericht DNA. Secretaresses die voorop lopen in de markt en opdrachtgevers ondersteunen bij het toekomstbestendig maken én houden van hun organisaties. Met hun brede kennis helpen onze mensen mee om bedrijven zo efficiënt en slim mogelijk te laten werken. Onze kandidaten zijn nieuwsgierige verbinders en hebben affiniteit met technologie.

wat ga je doen?

Aangezien iedere dag anders is, kunnen we je geen beschrijving geven van hoe je dag er precies uitziet. Doorgaans begin je de dag met een telefoontje naar je collega's om te vragen hoe de taken die dag worden verdeeld. Niet alleen aan werk wordt aandacht besteed, maar ook horen jouw collega's graag al jouw spannende verhalen.

Als de spanning weer is gezakt ga jij verder met het schrijven van een pakkende vacaturetekst. Deze schrijf je voor een bedrijf dat je gisteren hebt gesproken over de management assistent die ze zoeken. Jij mag aan de slag om te zoeken naar een vlotte, leergierige en internationaal georiënteerde secretaresse in Nijmegen. Door jouw contacten die je hebt opgebouwd in de regio en samen met de bestaande tools, weet jij precies waar je mag zoeken. Als je dan ook meerdere kandidaten kan voorstellen aan de klant is jouw dag een echt succes.

Je belangrijkste functieprofielen zijn management assistent, directiesecretaresse, officemanager en medisch secretaresse.

 • Het 'searchen', ofwel zoeken, van secretariële kandidaten

 • Kandidaten voorstellen aan klanten op basis van de 'beste match'

 • Kandidaten begeleiden en adviseren gedurende hun uitzendperiode

 • Uitbouwen en onderhouden van bestaande relaties

 • Prijsonderhandelingen met klanten

dit bieden we jou

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2400 en €3000 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Het startsalaris stemmen we met je af aan de hand van jouw kennis en ervaring

 • Laptop en een telefoonabonnement, je kunt deze ook privé gebruiken

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagen, de aanschaf van een fiets, tablet, sportabonnement, opleiding of geld

 • Een thuiswerkplekvergoeding van €750

 • Een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke outperformance bonus te behalen

 • En vooral een interessante baan, waarin je met een plezierige doelgroep en leuke collega’s werkt!

waar en met wie werk je samen?

Je werkt samen met twee super ervaren collega's die al meer dan 15 jaar in dienst zijn bij Randstad. Lianne en Nienke kunnen jou als geen ander het vak van Intercedent leren of je hier verder in ontwikkelen. Beide dames zijn altijd bereid om je op afstand te ondersteunen waar nodig. Alleen op dinsdag werken jullie fysiek samen op kantoor in Eindhoven. De overige dagen werk jij vanuit een van onze vestigingen in het gebied Nijmegen/Den Bosch en ben je namens Randstad Secretarieel verantwoordelijk voor alle vacatures en kandidaten in dit gebied.

Je beheert je eigen agenda. Heb je een gesprek gepland met een kandidaat uit Den Bosch? Leuk, dan werk je die dag vanuit de vestiging Den Bosch. Morgen zit je in Oss en overmorgen in Nijmegen. Afwisselend? Jazeker, je werkt iedere dag met andere collega's, maar het is juist die afwisseling en dynamiek die jij heerlijk vindt. Daarnaast is het ook erg belangrijk om je gezicht met regelmaat te laten zien bij je collega's in het gebied. Krijgen zij een secretaresse vacature bij een van hun klanten, dan weten ze meteen bij wie ze moeten zijn. Jij hebt de kennis en expertise in huis als het gaat om de "secretaresse doelgroep".

Je komt in een grote organisatie te werken waar alleen maar open, spontane en sociale mensen werken. Hierdoor gaat samenwerken vaak fijn en vlot en weet je wat je aan elkaar hebt. Zeker als iedereen straks weer naar kantoor mag is dit een garantie voor werkdagen waar je energie van krijgt!

 • Betrokken en altijd enthousiast!

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Een inclusieve werkomgeving: iedereen is welkom!

 • Een informele sfeer ondanks de omvang van de organisatie

over jou

Jij bent de regelaar van de vriendenclub, de sfeermaker van de familie en pakt veel liever de telefoon om te bellen dan te app-en. Doordat jij een toegankelijke houding hebt ben je makkelijk benaderbaar en voel je je snel op je gemak in een nieuwe omgeving. Het duurt dan ook nooit lang voor jij vrienden hebt gemaakt of aan de praat raakt als je ergens bent.

Niet alleen ben jij een fijn mens om mee om te gaan, ook kan je hard werken. Je beschikt over voldoende overtuigingskracht (of je wil hieraan werken) en houdt ervan om met mensen te werken. In een baan als intercedent is dit laatste punt misschien wel het aller belangrijkste; want aan menselijk contact ontkom je hier niet.

 • Afgeronde HBO-opleiding

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Jij bent niet op je mondje gevallen en staat stevig in je schoenen

 • 2 á 3 jaar relevante werkervaring (hospitality, recruitment, sales)

word jij onze nieuwe intercedent bij Randstad Secretarieel?
Solliciteer direct! Eerst nog antwoord op jouw vragen? Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist Sanne Vink, via [email protected] of 0681333858.  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving ​​​​​​​Randstad Groep is een pionier in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 zijn wij uitgegroeid tot de op één na grootste hr-dienstverlener in de wereld. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkt Nederland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Intercedent in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures