Accountmanager - Nijmegen

Nijmegen

Personato
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Voor de functie van Accountmanager zijn wij op zoek naar een commercieel gedreven persoon, die toe is aan een tweede stap in zijn carrière. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van bestaandeklanten en hetacquireren van nieuwe klanten. Laatstgenoemde zal met name gaan via een actief netwerk en het bezoeken van relevante evenementen, koude acquisitie zal niet aan de orde zijn. Jij bent veel onderweg om klanten te bezoeken en ze te overtuigen van de dienstverlening van MAIN Energie. Als adviseur op het gebied van energie voorzie jij potentiële klanten van professioneel advies op maat en ga jij op zoek naar langdurige samenwerkingen. Mede door jouw sociale- en communicatie vaardigheden word jij gezien als een gesprekspartner op niveau. Zowel intern als extern dien jij als vraagbaak voor dit innovatieve product, wat voor iedere klant weer anders is.
 

Als Accountmanager rapporteer je aan de Sales Manager Zuidoost Nederland. Je bent samen met het verkoopteam verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelstellingen en neemt actief deel aan de vergaderingen die betrekking hebben op verkoopresultaten. Je wordt dan ook één dag in de week op kantoor in Almere verwacht, waarin wekelijks kennissessies en trainingen op het programma staan.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee

Om in aanmerking te komen voor de functie van Accountmanager bij MAIN Energie heb jij jouw eerste commerciële werkervaring opgedaan en bij voorkeur een relevant netwerk opgebouwd in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast dien je jezelf te herkennen in de volgende punten:

 • Je bent beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van commerciële economie;
 • Je heb bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in de zakelijke dienstverlening;
 • Je bent in staat mensen te overtuigen en ze vanuit een adviesrol verder te helpen;
 • Je bent resultaatgericht en ziet commerciële kansen;
 • Netwerken en het bezoeken van evenementen geeft jou energie;
 • Je bent woonachtig in regio Nijmegen.

lees meer

Extra informatie

MAIN Energie biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans op doorontwikkeling in een commerciële rol. In deze fulltime functie heb je de beschikking over een eigen regio en beheer je deze als een eigen ondernemer. Belangrijke zaken voor deze positie zijn:

 • Een marktconform salaris (met een aantrekkelijke bonusregeling);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende functie in een groeiende organisatie;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Gezellige personeelsuitjes en teamborrels.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken

Mede omdat de charmes van het familiebedrijf zijn weten te behouden, gaan hard werken en plezier hand in hand binnen MAIN Energie. Dit is dan ook de reden dat medewerkers langdurig blijven werken binnen de organisatie en aan de hand van diverse trainingen meegroeien met het bedrijf. MAIN Energie onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en adviesrol richting klanten, waarin ze een volwaardig gesprekspartner willen zijn. De jonge bedrijfscultuur typeert gemakkelijke interne communicatie, ambitie en een hoge mate van mensgerichtheid.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager in Nijmegen