Meewerkend voorman Heftruckchauffeur - Nijmegen

Nijmegen

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Toe aan een nieuwe uitdaging waar jij jezelf verder kan ontwikkelen als heftruckchauffeur? Wil jij werken binnen de logistieke (food) sector, waar jij jouw heftruck vaardigheden kan laten zien? Wij zoeken namelijk een gemotiveerde Meewerkend Voorman Heftruckchauffeur in omgeving Nijmegen. Als dit is wat jij zoekt, lees dan snel verder!


WAT GA JE DOEN?

Samen met jouw collega's los jij de vrachtauto's die aan het dock staan en breng je de vuile kratten naar de wasstraat. Pas op, de vloer is nat daar. Zorg ervoor dat je daar voorzichtig rijdt, ook omdat daar collega's van jouw rondlopen om de vuile kratten handmatig schoon te maken. Vervolgens als de kratten weer schoon zijn gemaakt, zorg jij ervoor dat ze weer klaar staan om gebruikt te kunnen worden.

Je werkt in een 2 ploegendienst, dat betekent dat je in de vroege dienst werkt van 6.00 tot 14.30. Als je in de middagdienst zit werk je van 15.00 tot 23.00.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

Wil jij weten of dat jij de juiste persoon bent die wij zoeken? Beschik jij over de juiste functie-eisen?

  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • In bezit van een geldige heftruckcertificaat;
  • Aantoonbare heftruck ervaring;
  • Fysiek in staat om zware werkzaamheden te verrichten.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Gewoon goed. En buitengewoon goed. Het salaris dat je als heftruckchauffeur ontvangt, is ‘gewoon’ goed. Volgens de CAO van de opdrachtgever. En inclusief alle vergoedingen. De rest is ‘buitengewoon’ goed verzorgd. Interne opleidingen, zoals het behalen van extra certificaten? Als jij de ambitie hebt om door te groeien volg je die voor nop aan onze Academy. Kortom: als jij een mooie stip op de carrière horizon zet, trappen we het gaspedaal graag samen met je in.

Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Nijmegen