Planontwikkelaar - Nijmegen

Nijmegen

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als planontwikkelaar werk je samen met co-makers en zorg je ervoor dat grootschalige woning -en utiliteitsbouwprojecten vanaf de initiatieffase tot aan de contractvorming uitstekend begeleidt worden. Je geeft sturing aan een groep van interne en externe projectparticipanten bestaande uit o.a.: Architect, calculator, bouwkundig modelleur(s), constructeur en de installateur.

- Verantwoordelijk voor de voortgang van het proces

  • Verantwoordelijk om de behoeften en wensen van opdrachtgever of de doelgroep te achterhalen
  • Verantwoordelijk voor de engineering en de haalbaarheid van de projecten
  • Betrokken bij en sta je in nauw contact met opdrachtgevers en andere externe partijen
  • Omgevingsfactoren aan het inventariseren, eventueel in samenwerking met adviseurs
  • Betrokken bij constructie- en materiaalkeuzes

lees meer

Gestelde eisen

- Een afgeronde opleiding bouwkunde (HBO of WO)

  • Minimaal 5 jaar ervaring in de werkvoorbereiding / BIM-engineering of in een vergelijkbare rol bij een (ontwikkelend) bouwbedrijf
Arbeidsvoorwaarden
Bedrijfsomschrijving

Is het technisch uit ontwikkelen van complexe woning -en utiliteitswerken volledig jouw ding? Als planontwikkelaar vertaal jij de klantwens uitstekend naar technisch haalbare en betaalbare oplossingen.

Dit financieel sterke familiebedrijf is gespecialiseerd in het volledige traject van vastgoed: initiëren, ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren. Met een sterke regionale betrokkenheid en een directie met een duidelijke en innovatieve visie zitten zij in de landelijke kopgroep wat betreft product -en procesinnovaties. Boerenverstand, een gezonde dosis lef en ondernemerschap in hart en nieren zijn de basis voor dit succes. Nieuwe medewerkers krijgen een intensief inwerktraject met goede begeleiding, dit zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt. De projecten die ze ontwikkelen en bouwen zijn erg gevarieerd, van complexe binnenstedelijke utiliteitswerken tot grote nieuwe woonwijken in uitbreidingsgebieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!