Projectmanager - Nijmegen

Nijmegen

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Projectmanager begeleid je projecten van A tot Z. Je bespreekt het project met de verkoop afdeling en begint met de voorbereiding. Je bewaakt voortgang, kwaliteit en het budget. Daarnaast onderhoud je contact met de klant en verzorg je de afstemming over de realisatie. Uiteraard stuur je je projectteam aan, bestaande uit de engineers van de diverse sub-disciplines en het montageteam. Je krijgt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je begeleid projecten en stuurt het projectteam aan;
 • Draagt zorg voor de juiste voorbereiding en uitvoering;
 • Bewaakt voortgang en kwaliteit (engineering, voorbereiding, assemblage, uitvoering);
 • Verzorgt afstemming en communicatie met de klant;
 • Verzorgt rapportage en documentatie.

lees meer

Gestelde eisen

De aankomend Projectmanager Machinebouw heeft afgeronde technische HBO opleiding (voorkeur werktuigbouwkunde). Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, idealiter opgedaan in de maakindustrie. Verder ben je communicatief, kan je makkelijk schakelen en ben je besluitvaardig. Kort samengevat:

 • Een afgeronde technische HBO opleiding (voorkeur richting werktuigbouwkunde);
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie (in de maakindustrie);
 • Je bent communicatief en klantgericht;
 • Bent besluitvaardig en kan makkelijk schakelen;
 • Bent oplossingsgericht & initiatiefrijk.
Arbeidsvoorwaarden

Je mag als Projectmanager uitgaan van een mooi pakket arbeidsvoorwaarden bij een informele, internationaal opererende club. Je gaat aan de slag met bevlogen en betrokken collega's, kan jezelf hier uitstekend ontwikkelen en onderdeel uitmaken van een groeiende organisatie. Daarnaast krijg je natuurlijk een auto van de zaak, laptop en telefoon. Jaarlijks meerdere evenementen, vrijdag middag verzorgde lunch en in de pauze een potje tafeltennis.

 • Salaris tussen de € 4.200,- en € 5.400,-;
 • Auto, laptop en telefoon;
 • Opleiding, cursussen & trainingen;
 • Een gezellige, betrokken groep mensen;
 • Informele, succesvolle organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.200 - € 5.400 p/m
Bedrijfsomschrijving

Wil jij aan de slag bij een internationaal opererend machinebouwer met een unieke bedrijfscultuur? Voor deze opdrachtgever in de omgeving Nijmegen zoekt Kracht Recruitment een Projectmanager!

Deze organisatie kenmerkt zich bovenal door een unieke bedrijfscultuur. Vrijdagmiddag verzorgde lunch met collega's, in de middag een potje tafeltennis en jaarlijks meerdere evenementen, zoals een BBQ of Kerstdiner. Onderling gaat men informeel met elkaar om, je kan bij iedereen naar binnen lopen en staat de medewerker centraal. Ook wordt er geïnvesteerd in verdere ontwikkeling en opleidingen voor alle collega's. Cursussen en trainingen nodig voor het werk bijvoorbeeld, maar ook wanneer het niet direct aansluit wordt er in mogelijkheden gedacht. Wegens de groei van zowel het product portfolio en het aantal projecten is er behoefte gekomen aan uitbreiding. Deze goede relatie van Kracht Recruitment zoekt een Projectmanager die projecten begeleid. De machines worden verkocht aan klanten over de hele wereld. Vanuit de omgeving Nijmegen worden klantvragen en wensen vertaald naar een ontwerp en tot op detailniveau mechanisch, elektrisch en softwarematig uitgewerkt. Ook de productie en voorassemblage vindt gewoon op de vestiging plaats, waarna alles wordt verscheept en uiteindelijk door een eigen team wordt opgebouwd. Projecten variëren enorm in grootte waardoor de diversiteit aanwezig blijft. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Manager in Nijmegen