Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Integratie Specialist / Data Engineer | Nijmegen Nijmegen • Radboudumc

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Radboudumc

Radboudumc
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 4.707 p/m
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Integratie Specialist | Data Engineer

Functie
Binnen het Radboudumc wordt iedere dag een enorme hoeveelheid data geproduceerd. Hiervoor is een groot aantal apparaten/systemen verantwoordelijk. Hierbij kun je denken aan röntgenapparatuur en bed-monitoring systemen, zoals infuuspompen en hartbewakingsapparatuur, maar ook systemen ten behoeve van labaanvragen en -uitslagen. Om aan de toenemende en steeds complexer wordende vraag te kunnen voorzien zoeken wij een Integratie Specialist | Data Engineer. Ga jij deze uitdaging aan?

Om goede zorg te kunnen verlenen, maar ook ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek, is het belangrijk dat deze data uitgewisseld wordt tussen de verschillende apparaten/systemen en o.a. in het elektronisch patiëntendossier komen te staan. Om ervoor te zorgen dat deze data daadwerkelijk tussen de verschillende apparaten/systemen wordt gedeeld, wordt gebruik gemaakt van een aantal zogenaamde broker/enterprice service bus (ESB) applicaties. Voorbeelden hiervan zijn Cloverleaf, Epic Bridges, en MuleSoft. Binnen dergelijke applicaties kan nauwkeurig ingesteld worden welke data er onder welke omstandigheden via welke techniek naar welke applicaties moeten worden verstuurd.

In deze veelzijdige functie met veel ruimte voor autonomie, kom je terecht in een collegiaal en gezellig team dat met veel enthousiasme werkt aan ICT-oplossingen binnen het Radboudmc.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Vertaalt aan de hand van voorgeschreven methoden en technieken het functioneel ontwerp in een technisch ontwerp en draagt (mede) zorg voor de realisatie.
 • Neemt deel aan projecten binnen de afdeling en aan afdelingsoverstijgende projecten.
 • Participeert in projecten waarin koppelingen middels Cloverleaf geïmplementeerd dienen te worden of Epic Bridges interfaces voor specifieke toepassingen.
 • Participeert in projecten waarin interfaces op basis van REST API’s dienen te worden geïmplementeerd middels Mulesoft.
 • Documenteert nieuwe ontwikkelde koppelingen en interfaces.
 • Beoordeelt wijzigingen op de interfaces bij Epic upgrades.
 • Bewaakt Cloverleaf en MuleSoft meldingen over opgetreden fouten.
 • Bewaakt foutenwerklijsten in Epic over opgetreden fouten op de interfaces.
 • Voert gestructureerd testen uit wanneer IT-infrastructuur en/of functionaliteit wordt gewijzigd of geïmplementeerd.
 • Formuleert technische eisen voor onderhoudscontracten met softwareleveranciers.
Afdeling
Je komt te werken binnen team Data dat onderdeel is van de afdeling Informatie Management. Team Data bestaat uit 11 personen met verschillende expertises, o.a. integratie specialisten, developers, data engineers, en (clinical) data scientists. Naast het bouwen en onderhouden van de datastromen, is team Data verantwoordelijk voor data-hergebruik oplossingen, en het leveren van data science diensten binnen het Radboudumc. Na het werk houden we er binnen team Data van om geregeld een borrel, pubquiz of een andere leuke activiteit te doen!

Informatie Management
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek, het onderwijs, en de bedrijfsvoering. Thema’s zoals e-health, netwerkgeneeskunde, en op afstand werken en verzorgen zijn erg actueel.

De afdeling Informatie Management wil vooroplopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt als collega’s. Daarnaast leveren wij ‘state of the art’ ICT-oplossingen aan onderzoek, onderwijs, en bedrijfsvoering waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega’s, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Een goed draaiend Informatie Management is van vitaal belang voor de zorg, onderzoek, onderwijs, en bedrijfsvoering processen binnen het Radboudumc, die daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van het Radboudumc.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent op onze website. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Functie-eisen

Profiel
Onze ideale kandidaat heeft een diploma op hbo- of wo niveau, bij voorkeur van een technische opleiding. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met (procedureel) programmeren. Je bent servicegericht en hebt goede contactuele eigenschappen en sterke communicatieve vaardigheden. Je neemt verantwoordelijkheid en hebt een probleemoplossend karakter. Daarbij denk je in technische, integratieve en overkoepelende oplossingen. Je bent gewend jouw werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid uit te voeren. Ook ben je bereid om opleidingen/cursussen te volgen in binnen- en buitenland (VS). Je beheerst de Engelse taal goed in spraak en geschrift en deinst er niet voor terug om te communiceren in het Engels met jouw (internationale) collega’s binnen het Radboudumc. Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Verder heb je bij voorkeur kennis van:
 • Object georiënteerd programmeren (Python, C#, Java).
 • Cloverleaf en/of MuleSoft.
 • HL7 v2 en/of FHIR.
 • REST API’s.
Arbeids­voorwaarden
Werken bij het Radboudumc betekent dat je vooroploopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
 • Naast je maandelijkse salaris (Schaal 10, fulltime: min. € 2986 - max. 4707 bruto per maand) en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Het betreft een contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd, voor 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
 • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
 • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ-collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de cao umcop onze website.

Sollicitatie­procedure
Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 25 juli 2022 via het sollicitatieformulierop onze website. We nemen daarna snel contact met je op.

Wat kun je verder verwachten?
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats. Hiervoor hoef je niets te doen, we vertellen je op een later moment meer.

Het Radboudumc is een werkgever waar iedereen welkom is. Iedere collega brengt waardevolle ervaring, expertise en creativiteit mee. Wij geloven in de meerwaarde van een diverse en inclusieve organisatie. #wijzijnradboudumc

Lees meer over onze sollicitatieprocedureof bekijk de veelgestelde vragen op onze website.

Contact
Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met dr. Bart Oosterholt, leidinggevende Team Data & Onderzoek, via (mailadres zie onze website).

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de hierboven genoemde collega. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragenop onze website.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Aanbod

In deze veelzijdige functie met veel ruimte voor autonomie, kom je terecht in een collegiaal en gezellig team dat met veel enthousiasme werkt aan ICT-oplossingen binnen het Radboudmc. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in