Productiemedewerker - Nijverdal

Nijverdal

Sebo Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Locatie: Nijverdal

Voor een opdrachtgever in Nijverdal zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor in 2-, 3- en 5 ploegendienst. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kunststof verpakkingen en beschikt over verschillende lijnen zoals de stickerlijn, productielijn en inpaklijn. Je werkzaamheden bestaan uit het controleren van de kwaliteit van het product. Wanneer deze in orde, is pak je het product in. Daarnaast zorg je voor een schone werkplek. Onder welke ploegendienst je valt is afhankelijk van bij welke lijn je tewerkgesteld wordt.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent gemotiveerd en hebt een echte aanpakkersmentaliteit;
• Je vind het geen probleem in ploegendienst te werken;
• Je bent fysiek sterk;
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
• Je bent bereid je kennis te vergroten met interne cursussen.

Wat bieden wij jou?
Een fulltime functie van 40 uur per week! Het is een dynamische en afwisselende baan met diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken in een prettige werksfeer met leuke en gemotiveerde collega’s. Verder ontvang je een marktconform salaris met een ploegendienst toeslag. Bij het blijken van goede geschiktheid is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

lees meer

Extra informatie
Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

Wij belonen iedereen uitstekend, volgens de geldende regels die er zijn. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt kilometervergoeding en wanneer je recht hebt op reisuren, ontvang je die uiteraard ook! De overige vergoedingen en vrije dagen worden bepaald door de cao van de inlener waar je tewerkgesteld wordt.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren wij 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Tijdens de kerst ontvang je ook nog eens een prachtig kerstpakket!

Sebo Personeelsdiensten is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en draagt de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd bedrijf!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Sebo Personeelsdiensten hecht veel waarde aan professionaliteit en betrokkenheid. Het lidmaatschap van de NBBU en certificeringen als NEN4400-1 en VCU tonen dit aan. Wij stimuleren al onze medewerkers om het VCA diploma te behalen en daarnaast leiden wij onze medewerkers telkens breder op, om zo altijd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. In deze samenstelling zijn wij een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar werk of zoekt u een gedreven medewerker in uw bedrijf? Neem dan contact op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Nijverdal Bekijk alle soortgelijke vacatures