Productiemedewerker Stickerlijn 2-ploegen - Nijverdal

Nijverdal

Flexvisie Uitzenden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werk jij graag in 2-ploegen en ben jij akkoord met een bruto salaris van € 2.100? Je komt in deze functie direct op contract bij de opdrachtgever. Wij zoeken een productiemedewerker die graag secuur en preciziewerk verricht!

De werkzaamheden bestaan uit het bestickeren van kunststof verpakkingen. Tijdens de bestickering let jij nauwgezet op de kwaliteit. Na het bestickeren stapel, wikkel en verplaats je de volle pallets naar de tussenopslag. Voor de afwisseling, rouleer jij gedurende jouw dienst met collega’s van plek tot plek. De werktijden zijn van 6:00 t/m 14:00 (ochtendploeg) en 14:00 t/m 22:00 (middagploeg). Je komt te werken in een team van 15 collega's verdeeld over twee ploegen.

Waarom moet jij solliciteren?

  • Direct op contract bij het bedrijf (geen uitzend);
  • € 2.100 bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km;
  • Gratis certificaten te behalen;
  • Mogelijkheden om andere productielijnen te bedienen.

Jij bent ons stickertalent als je:

  • Voelsprieten hebt voor een goede kwaliteit;
  • Minimaal 1,75 meter bent;
  • Ervan houdt om tijdens jouw werk continu in de weer te zijn;
  • Pluspunten scoor je als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat!

Ik denk dat wij wel eens een match kunnen zijn! Denk jij dit ook? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je cv naar [email protected] We nemen s.z.m. contact met jou op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.100 p/m
Extra informatie Vacature details
Geplaatst op:25-11-2021
Plaats:Nijverdal
Regio(s): Regio Oost,
Sector: Productie,
Aantal uren:40 uur
Niveau: mbo,
Dienstverband: Vast,

lees meer

Bedrijfsomschrijving FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor logistiek, productie, transport en schoonmaak.

In de veranderende omgeving van de arbeidsmarkt speelt de mens een grote rol. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens. Binden, boeien en behouden is van deze tijd. De tijden van CV's schuiven is voorbij! Klanten groot en klein hebben behoefte aan maatwerk. In deze veranderende markt ligt kracht bij passie en aandacht. Dit weten we bij FlexVisie te bereiken.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Nijverdal Bekijk alle soortgelijke vacatures