Vacature Hardware Ontwikkelaar Industriële Elektronica | HBO - Noordhorn

Noordhorn

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij zijn experts in het ontwerpen en produceren van micro-elektronica.
 • Ben jij een hardware ontwikkelaar?
 • Heb je ervaring met het ontwikkelen van industriële elektronica?

Vaste baan: Hardware Ontwikkelaar Industriële Elektronica | HBO | 2.800 - 4.200 | Hardware Ontwikkelaar

Wij zijn pioniers in het ontwikkelen en ontwerpen van embedded software en industriële elektronica. Wij opereren internationaal en hebben klanten binnen diverse sectoren.
Wij zijn een ambitieus snelgroeiend bedrijf. Wij hebben enkel professionele en vakkundige medewerkers in dienst. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lever jij graag resultaatgericht en kwalitatief werk? Bij ons kom je te werken in een prettige cultuur. Wij kennen uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Welke taken horen bij een Hardware Ontwikkelaar Industriële Elektronica:

Voor de vacature als Hardware Ontwikkelaar Noordhorn HBO ga je het volgende doen:
In een team van hard- en software ontwikkelaars werk je samen aan de ontwikkeling van klantspecifieke industriële elektronica en embedded software. Een dergelijke ontwikkeling doorloopt het gehele traject vanaf het opstellen van de functionele specificaties via het technisch ontwerp en de implementatie tot en met de validatie van een prototype;

Als hardware ontwikkelaar ben je technisch verantwoordelijk voor de door jou te ontwikkelen industriële elektronica;Je communiceert met klanten over technische zaken;Je wordt in het offertestadium betrokken bij de uren- en productiekostprijscalculaties van nieuwe projecten en je verleent technische ondersteuning aan de accountmanager tijdens verkoopgesprekken;Als senior kan je projectverantwoordelijk zijn. Dat betekent dat je verantwoordelijk kan zijn voor het uiteindelijke eindproduct dat je zelfstandig of samen met je collega's tot stand brengt. Je maakt daarbij planningen, bewaakt deze, voert overleg met de klant en bewerkstelligt dat milestones gehaald worden.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Hardware Ontwikkelaar, die past in deze rol.

Dit ben jij:

Jij biedt ons:

 • Een afgeronde technische HBO studie;
 • Gedegen ervaring in het ontwikkelen van industriële elektronica;
 • Het efficiënt oplossen van complexe technische vraagstellingen en het co-debuggen van lastige HW/SW issues moet een boeiende uitdaging voor je zijn;
 • Professionele kennis van en ervaring met (meerdere van) de volgende kennis- en technologiegebieden: digitale en analoge interface technieken, RF interface technieken, EMC, power supply circuits, microcontrollers en applicatieprocessoren, DSPs, FPGAs, en VHDL (een pre), DDRdrie & vier memory technologieën, schematic capture en PCB design (Altium), high speed pcb design technieken, programmeertaal C, veldbus- en netwerkinterfaces;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en een 'dat-lossen-we-wel-op' mentaliteit zijn daarbij onmisbaar;
 • Je bent een teamspeler met ambitie om door te groeien en je hebt een passie en drive voor je vak;
 • Je woont in de omgeving van Noordhorn, Groningen, Drachten, Winsum en Dokkum.
Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer binnen enkele muisklikken:

Naast de genoemde termen kom je in dit vak meer tegen. Denk aan Hardware Ontwikkelaar Hardware engineer, hardware engineering of hardware. Ook hw engineer, hw-engineer of Hardware Engineer zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo kan je ook Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar en Engineer Elektronica in dit werkterrein tegenkomen.

Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Noordhorn, dus als jij in Leek, Uithuizen, Winsum, Delfzijl of Zuidhorn woont dan is dat gunstig. Maar ook Hoogezand-sappemeer, Winschoten, Warffum en Roden zijn prima. Woon je in Haren, Veendam of Groningen en zie je de vacature zitten, reageer dan zeker ook. En dat geldt ook voor Slochteren, Appingedam, Gr of Groningen. deze woonplaatsen zijn ook dichtbij.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.200 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!