+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijk (ZH).
Laad meer vacatures
19 dagen geleden geplaatst | 6x bekeken

Tandarts directeur Noordwijk (ZH) Fresh Tandartsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fresh Tandartsen

Fresh Tandartsen
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 50 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 16 uur
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Voor Tandartspraktijk Bonnikeplein in Noordwijk zijn wij op zoek naar een Tandarts Directeur die ons team komt versterken voor 2 dagen per week. Wij zoeken iemand die samen wil bouwen aan een goed functionerend team. En daarnaast iemand die bijdraagt aan het leveren van goede zorg en kwaliteit aan onze patiënten.

Als tandarts directeur ben je samen met de praktijkmanager eindverantwoordelijk voor de tandheelkundige kwaliteit van de praktijk. Je werkt als senior tandarts en helpt de praktijkmanager met de dagelijkse aansturing van het team. Je bent als professional een voorbeeld voor andere collega’s. Daarnaast geef je actief coaching en begeleiding aan de rest van het team.

Fresh Service Center

De praktijk krijgt support vanuit het Fresh Service Center om te zorgen voor de beste teamconditie en voorziet hierin middels tools en kennis. Alles wat te maken heeft met Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit, Facilities, Academy en Data wordt geregeld vanuit het Fresh Service Center. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich volledig richten op de kwaliteit van de behandelingen en onze patiënten.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy bied je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde senior tandarts met minimaal 5 jaar ervaring die zich betrokken voelt bij de praktijk en de patiënten. Je wil graag bouwen aan een team en aan de praktijk. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent collegiaal, behulpzaam, professioneel en communicatief vaardig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi honorarium passend bij de rol als tandarts directeur, met kansen om een praktijk verder te ontwikkelen samen met een enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of Neem voor meer info contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in