Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijkerhout.
3 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Monteur Sluizen Assemblage | Heftruck

Noordwijkerhout
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WR.nl Solliciteren

WR.nl Solliciteren
 • Gecontroleerde werkgever
 • 2.252 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.300 - € 3.100 p/m
 • Parttime
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Voor wie je gaat werken:

Wij ontwerpen en leveren componenten en systemen voor het verwerken van bulkgoederenBen jij een enthousiaste sluizenmonteur?Heb je ervaring met sluizen?Vaste baan: Monteur Sluizen Assemblage | VCA | 2.300 - 3.100 | Monteur SluizenWij zijn een internationaal opererende organisatie, gespecialiseerd in apparatuur en systemen voor de verwerking van droge stoffen, poeders en korrelvormige producten. Ons leveringsprogramma omvat doseersluizen, wisselkleppen, pneumatische transportsystemen, big-bag vul- en losapparatuur, zakkenleegmachines en beladingbalgen.De sfeer bij ons bedrijf kenmerkt zich door korte communicatielijnen, openheid en betrokkenheid met elkaar en met de organisatie. We werken samen met gemotiveerde collega’s met een duidelijk doel: een mooi product voor onze klant neerzetten. Je treft onze oplossingen veelal aan in de food-, proces- en chemische industrie. Bij onze projecten worden vaak zeer hoge eisen gesteld aan voedselveiligheid en/of algemene veiligheid. Dat betekent dat je werkt met mensen die weten welke kwaliteitsniveaus er worden gevraagd.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Monteur Sluizen Noordwijkerhout VCA ga je het volgende doen:Je verzamelt de onderdelen en zorgt voor de assemblage en montage van nieuwe doorval- en doorblaassluizen. Je stelt de sluis samen en monteert de aandrijving, flowmeter en andere meet- en regelinstrumenten. Je zorgt voor de juiste afstelling, controleert de maatvoering en test de werking van de sluis. Daarnaast demonteer, repareer en monteer je bestaande sluizen die voor revisie of reparatie naar ons toegestuurd worden. Indien nodig bewerk je onderdelen, bijvoorbeeld door afbramen, slijpen of stralen of doe je andere draaibankwerkzaamheden.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur Sluizen, die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt:
 • MBO werktuigbouwkundig werk- en denkniveau
 • Certificaat VCA-basis of ben je bereid dit te halen
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal (spreken en schrijven)
 • Ervaring in het opstellen van revisierapporten (pré)
 • Heftruckdiploma of bereid dit te halen.
 • Nauwkeurig met een scherp oog voor details
 • Zelfstandig en verantwoordelijk.
 • Je woont in de omgeving van Noordwijkerhout, Haarlem, Den Haag, Leiden en Amsterdam.
Het aanbod van deze werkgever uit Noordwijkerhout :We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.100. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.Enthousiast geworden? Solliciteer!:

Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan Monteur Sluizen Monteur, Service Monteur of Field Service Engineer.

De balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De reisafstand voor het woon-werkverkeer is daarom ook goed om te beperken. Naast onze eigen vestigingsplaats in Noordwijkerhout is ons bedrijf ook heel goed te bereiken vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg. Daarnaast zijn Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek en Bergambacht ook prima. En aan de andere kant zijn Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft ook prima te doen. En solliciteer ook wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. Vanaf de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis is onze vestiging ook prima te berijden.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in