30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nunspeet.
5 dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Servicemonteur Nunspeet • Polinder

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Polinder

Polinder
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 72 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • LBO / VMBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Jij bent onze alleskunner!
Heb jij affiniteit met staal? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de (staal) bouw? Wil jij werken aan uiteenlopende projecten? Kom dan werken als servicemonteur bij Polinder.
Jij als servicemonteur bent echt de alleskunner binnen ons bedrijf. Met de meest uiteenlopende taken verricht jij overal goede service en zo ben je het visitekaartje van Polinder.
Je wordt bijvoorbeeld ’s morgens gebeld door een boer uit de buurt waar de schuifdeur eruit is gewaaid. Jij gaat op pad en zorgt ervoor dat de schuifdeur weer zo snel mogelijk werkt. Daarvoor zal je misschien een stukje staal op maat moeten maken, iets lassen of een strip moeten monteren. Alles zodat de klant tevreden is en alles weer naar behoren werkt.
De volgende dag ga je op pad om een kapotte bovenloopkraan te repareren die van de muur is gekomen. Daarvoor monteer je een balk aan de muur, repareer je de kraan (daarbij ook het elektra) en werk je alles netjes af. Misschien moet je daarvoor een tekening maken of een aantal dingen bestellen, dat pak je allemaal zelf op
Naast de service bij de klant ga je ook aan de slag voor Polinder zelf.
Je ondersteunt onder andere je collega’s op de bouw. Wanneer zij al op de volgende klus zitten, ga je aan de slag met de laatste dingen op de bouw. Je haalt de foutjes eruit, verlast het een en ander, monteert de laatste kokers en verzorgt de complete afwerking van de staalconstructies.
Verder verzorg je het complete onderhoud van onze machines in de werkplaats.
Wil je meer informatie over de functie of over Polinder? Neem gerust contact op met Jorrit door hem te bellen of appen via 06-55926282. Of stuur een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt de vacature ook bekijken via

Functie-eisen

Wat krijg je bij ons?
In deze functie geven we je veel vrijheid. Jij bent degene die de klant optimaal bedient en alles daarvoor regelt. Binnen ons bedrijf heerst een nuchtere sfeer. Je werkt met een leuke ploeg collega’s die er samen de schouders onder zetten en samen de week goed afsluiten. We bieden jou een passend salaris bij een uitdagende baan. Daarnaast willen we de komende jaren graag verder bouwen aan het succes van ons bedrijf en dit biedt jou hele mooie kansen en uitdagingen.
Verder kun je het volgende verwachten:
 • Breed takenpakket met veel uitdaging en verantwoordelijkheid;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een hecht en gezellig team;
 • Goede werkomstandigheden;
 • Mooie projecten om aan te werken.
-
Wie zoeken we?

We zijn voor deze functie op zoek naar een echte alleskunner. Je vindt het leuk om aan allerlei verschillende projecten te werken en hebt kennis van staalconstructies, installatiewerk, kunt lassen en monteren en weet bovendien elke klant goed te bedienen. De hoofdzaak ligt bij de staalbouw, ervaring daarin is belangrijk. Je hebt kennis van zaken en kunt zelfstandig op pad richting onze klant.

Aanbod

Waar werk jij aan mee?
Met 25 man sterk bouwen (jouw toekomstige) collega’s dagelijks aan de realisatie van agrarische, industriële en particuliere projecten. Als staal- en constructiebedrijf is Polinder de partner voor klanten op het gebied van staal.
Projecten voeren we grotendeels in eigen beheer uit. Daarvoor hebben we een uitgebreid en modern machinepark en de juiste materialen en mensen tot onze beschikking.
We zijn momenteel druk bezig met het verbouwen van ons pand. Medio zomer krijgen we een nieuw, ruim kantoor met alle middelen die je nodig hebt om het werk goed uit te voeren.
Wil je meer informatie over de functie of over Polinder? Neem gerust contact op met Jorrit door hem te bellen of appen via 06-55926282. Of stuur een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt de vacature ook bekijken via
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in