Junior Werkvoorbereider Bouw (schoolverlater) - Oirschot

Oirschot

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Binnen de functie van Junior Werkvoorbereider Bouw ben jij diegene die ervoor zorgt dat het project volgens de klantwens geproduceerd wordt binnen de afgesproken tijd. Tevens moet het project natuurlijk aan de kwaliteitseisen voldoen. Binnen jouw rol als Junior Werkvoorbereider Bouw lever je via dit bedrijf een bijdrage een circulair bouwen, het maken van planning, het onderhouden van verschillende contacten en het controleren van tekeningen. Kortom jij bent als Junior Werkvoorbereider Bouw de aanjager van dit project. 


Benefits

Bij de rol Junior Werkvoorbereider Bouw kun jij het volgende verwachten:

 • Salaris is afhankelijk van jouw leeftijd én ervaring;
 • De rol van Junior Werkvoorbereider Bouw heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om door te groeien richting uitvoerder of projectleider;
 • Werken bij een duurzaam bedrijf;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Je komt ze maar weinig zo tegen! Een innovatief, klantgericht, familiebedrijf dat aan modulair bouwen doet. Circulariteit voert dus de boventoon, zelfs in de werkkleding die gedragen wordt! Maar ook de camping-tafels op kantoor en ander materiaal zijn van gerecyclede producten gemaakt. Tevens verliest deze partij niet de kwaliteit uit het oog, zowel extern als intern. Want kwaliteit van de medewerkers staat ook hoog in het vaandel. Dat betekent dat er genoeg opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor jou als werknemer. 

Kortom, je komt te werken bij een bedrijf dat meer dan alleen 'units op elkaar' bouwt. Het is een echte grensverlegger, dat inspireert en mogelijkheden biedt voor groei en ontwikkeling in flexibele huisvestigingsconcepten, waarbij rekening gehouden wordt met de toekomst van circulair bouwen. 


Bouwstenen voor succes
 • Sterk in plannen en organiseren;
 • Kennis van modulair bouwen of grote interesse hiervoor is een pré;
 • Minimaal een afgeronde mbo bouwkunde of soortgelijke opleiding;
 • Klantgericht en makkelijk in de omgang, een praatje is bij jou zo gemaakt;
 • Innovatie, technologie en circulair zijn jouw go to woorden;
 • Een goede dosis Brabantse humor is mooi meegenomen ;).

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!