Schoonmaakmedewerker m/v - Oisterwijk

Oisterwijk

Gewoon Voor Jullie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een van onze opdrachtgevers in Oisterwijk zijn we op zoek naar een kanjer in de schoonmaak. We hebben jou hier per direct nodig om alles netjes en gedesinfecteerd te houden. Het gaat voor deze locatie om 15 tot 20 uur per week. Mocht je meer uren willen werken is dat vaak mogelijk. We hebben een project op een school. Hier werk je dagelijks van 15:00 tot 18:15 uur en we hebben een project op een kantoorpand. Daar werk je dagelijks van 17:00 uur tot 20:00 uur. Het is een project voor langere duur en bij goed gebleken geschiktheid is er een grote kans op een vaste aanstelling.

Wij vergoeden je salaris volgens de CAO Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf (tussen de 11,85 en 13,05 per uur).
Klinkt dit als iets waar jij blij van wordt? Mail of bel ons dan snel en wie weet sta jij morgen al te shinen op de werkvloer :)

lees meer

Gestelde eisen - Ervaring in de schoonmaak is een pre;
- Initiatiefnemend;
- Beschikbaar in de tijden genoemd in de vacature;
- Woonachtig in de omgeving Oisterwijk.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,85 - € 13,10 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat werkzaam is in de arbeidsbemiddeling. We plaatsen met plezier de juiste kandidaat in elke functie en vinden het erg belangrijk dat alle betrokken partijen zich prettig en op hun gemak voelen. Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met zowel onze klanten als met ons personeel, een vaste aanstelling is dan ook vaak snel gerealiseerd.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Amir Cehic
0619994466
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Interieurverzorger in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures