Projectleider Installatietechniek - Oisterwijk

Oisterwijk

Dosign Engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een van onze opdrachtgevers, een multidisciplinair ingenieurs- en installatiebedrijf, zijn wij op zoek naar een projectleider werktuigbouwkundige installatietechniek. In de rol van projectleider ervaar je een hoge mate van verantwoordelijkheid over zowel de technische als financiële voortgang van grote en uitdagende utilitaire projecten in Oost-Brabant. Je fungeert als eerste aanspreekpunt van de opdrachtgevers betreffende de financiële en rooster technische doelstellingen. Daarnaast ben jij als projectleider dé coachende leidinggevende voor een divers team aan technisch geschoold personeel en zorg jij dat de deadlines worden gehaald en de scope wordt bewaakt. Voor utilitaire projecten op het gebied van reparatie- en installatiewerkzaamheden tot aan nieuwbouwprojecten ben jij eindverantwoordelijk van aanvraag tot aan oplevering. Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheden en het is daarom een vereiste dat je al enkele jaren ervaring hebt in een rol als technisch projectleider , assistent-projectleider of Sr. werkvoorbereider W. Gezien het werktuigbouwkundige karakter van de projecten, is het tevens een vereiste dat je een opleiding hebt afgerond richting de werktuigbouwkunde/installatietechniek. Dit hoeft niet persé een HBO-opleiding te zijn, zolang je maar wel beschikt over HBO werk- en denkniveau. Onze opdrachtgever is op zoek naar een permanente versterking van hun organisatie en heeft de nadrukkelijke intentie uitgesproken tot een vast dienstverband. ZZP'ers worden daarom niet aangemoedigd om te reageren. Wil jij in aanmerking komen voor de functie van projectleider installatietechniek? Klik dan op "solliciteren". Wil je liever eerst wat aanvullende informatie? Klik dan op "bel mij terug" en ik kom zo snel mogelijk telefonisch met je in contact.

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Bewaken van de voortgang, zowel op commercieel, technisch, financieel als administratief vlak;
  • Onderhouden van contact met de opdrachtgever over onder andere de voortgang, de doelstellingen en de beoogde budgetten;
  • Leidinggeven aan een divers teamleden van technisch geschoold personeel;
  • Eindverantwoordelijk voor grote utilitaire projecten van aanvraag tot oplevering.

lees meer

Gestelde eisen
  • Je hebt een opleiding afgerond richting de werktuigbouwkunde of installatietechniek;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Projectleider, Assistent-Projectleider of Sr. Werkvoorbereider W;
  • Je beschikt over een VCA VOL certificaat;
  • Je bent mondeling en schriftelijk sterk in de Engelse taal;
  • Je bent woonachtig in Noord-Brabant.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dosign, het verbindende element in de techniek. Sinds 1985 is onze kernactiviteit de inzet van hoogopgeleide technici (Dosigners) binnen de R&D, Engineering en (construction) management. Deze inzet is bij geselecteerde bedrijven waarin jouw interesse, kennis en vaardigheden maximaal tot zijn recht komt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!