Pensioenadviseur Binnendienst Oisterwijk

Oisterwijk

Veldsink Advies
 • Veldsink Advies82 vacatures
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast/tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je je klanten op een persoonlijke, betrokken manier kunt helpen bij al hun vragen omtrent inkomen, vermogen en pensioen?  Dan hebben wij een passende job voor je als pensioenadviseur binnendienst bij Veldsink Pensioen.

Jij bent een klantgerichte adviseur die graag zijn steentje wil bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf met meerdere vestigingen door het land.

Herken je je in het bovenstaande? Dan maken we graag kennis met jou!

Jouw job

Als pensioenadviseur binnendienst bij Veldsink Pensioen ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bewaakt dat het adviesproces zorgvuldig wordt doorlopen en zorgt in samenspraak met de buitendienst adviseur voor een correcte afhandeling van de werkzaamheden, waarbij het klantbelang voorop staat. Samen met jouw collega’s ga jij ervoor zorgen dat onze klantenportefeuille groeit door middel van commerciële acties en proactief inspelen op de klantbehoefte. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de klantafspraken en het opvolgen van de acties die daaruit voortvloeien.

Je adviseert zelfstandig op het gebied van inkomen, vermogen en financiële planning (bijvoorbeeld eerder stoppen met werken, afstorten FOR, aanvulling pensioeninkomen d.m.v. benutten jaar / reserveringsruimte, beheerd beleggen enz.) en je bemiddelt in levensverzekeringen / vermogensoplossingen.

Heb je al ervaring met het schrijven van adviesrapportages? Dan kan dit ook direct een onderdeel van je functie gaan vormen. Heb je die ervaring nog niet? Dan bieden wij je de kans om je op dat gebied te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, service- en relatiegerichte professional met een groot probleemoplossend vermogen. Je bent het beste te omschrijven als proactief, stressbestendig en hebt een gave voor plannen en organiseren. Zelfstandig werken is jou op het lijf geschreven, maar je bent ook in staat een uitstekende samenwerking met je collega’s tot stand te brengen. Om deze functie succesvol in te vullen, vragen wij daarnaast het volgende:

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van vermogen/pensioenen;
 • In het bezit van Wft Basis, Pensioen en Vermogen (Wft Inkomen is een pré);
 • Je bent voor 32-40 uur beschikbaar;

 

 Wie zijn wij?

Bij Veldsink Pensioen adviseren we op het gebied van collectief- en individueel pensioen, inkomen, vermogen en financiële planning. Ons pensioenteam is op diverse locaties in het land gevestigd. Door het bundelen van kennis en kwaliteit blijven we ook naar de toekomst toe in staat om de klant proactief en op een professionele, persoonlijke en herkenbare manier van advies voorzien.

Veldsink Pensioen is een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 60 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1300 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal advieskantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

 

Enthousiast geworden?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen snel contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze recruiter Nikki Hermans via 06-38 90 80 55 of [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!