Logistiek Medewerker Ontvangst (vanaf €13,10 bruto p/u) - Oisterwijk

Oisterwijk

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Sta jij te springen om gewoon lekker aan de slag te gaan, ondertussen lekker fysiek bezig te zijn en dan het mooiste: daar ook nog eens betaald voor krijgen?! En dat bij een werkgever die jou en de logistiek als geen ander begrijpt en je hierin kan ondersteunen, ideaal! We zijn voor een fabrikant van machines en aanbouwdelen in omgeving Oisterwijk op zoek naar een betrokken logistiek medewerker voor de ontvangst afdeling die van aanpakken weet en die beschikt over hef/reach/EPT- certificaat.


WAT GA JE DOEN?

Als logistiek medewerker ben jij een vliegende keep in en rondom het magazijn. Of het nu het laden of lossen is, picken van orders, voorraden tellen en controleren of het schoonmaken en bijhouden van het magazijn: jij voelt je als een vis in het water! Jouw dag is geslaagd wanneer alles op rolletjes loopt in het magazijn en dat het er ook nog eens netjes bijstaat allemaal! Tevens zorg jij ervoor dat de productie en assemblagelocaties blijven draaien. Hierbij houd jij je natuurlijk aan alle regeltjes, veiligheid voorop! Aan het eind van de dag heb jij een voldaan gevoel, want hard werken dat wordt beloond. 


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een positieve houding, je hebt zin om te werken
  • Je bent flexibel, net als jouw werktijden! We kunnen jou eigenlijk overal neerzetten, jij past je wel aan
  • Je bezit een heftruck- reachtruck en EPT certificaat en bezit voldoende ervaring bij het rijden op deze machines.
  • Je bent een team-player die ook prima zelfstandig aan de slag kan.
  • Je hebt ervaring met een ERP/WMS systeem
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een vlotte babbel en weet stakeholders, collega's en chauffeurs netjes te woord te staan.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet minder dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy bijvoorbeeld een hef- of reachtruck certificaat behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 13,10 p/u
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures