Vacature Meewerken aan zeer complexe nieuwbouw software binnen .Net | Ommen

Ommen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij zal terecht komen in een scrumteam dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van een groot CRM systeem waarin o.a. facturatie, planning, urenadministratie en betalingsverwerking in aanwezig zijn. De bedoeling is dat dit systeem binnen nu en enkele jaren wereldwijd het meest gebruikte software systeem gaat worden in hun sector. Momenteel wordt deze software al gebruikt in o.a. Scandinavië en de Benelux. Je gaat werken met tools als o.a. C# en ASP.Net, ook .Net Core gaat hier een steeds grotere rol krijgen. 

Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig te werk te gaan en je gaat daarom ook genoeg mogelijkheden krijgen om jezelf te ontwikkelen. 

lees meer

Gestelde eisen

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding of hoger richting IT
– Je hebt ruime ervaring met C#.NET en bent sowieso een kei in software ontwikkeling
– Je hebt ervaring met HTML(5), ASP.NET MVC, AngularjS en Entity Framework
– De volgende eigenschappen typeren jou: meelevend, enthousiast, zelfstandig en stabiel
– Een verantwoordelijkheidsgevoel voor kwaliteit richting de klant is voor jou vanzelfsprekend

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf geeft aan een uitstekend salaris te bieden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei naar een meer verantwoordelijke functie binnen het bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Interesse? Neem dan contact op met Martijn Plieger op 06 21 33 39 82 of [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant ondersteunt meerdere grote organisaties met slimme softwareoplossingen binnen o.a. de agrarische en de energiesector. Je kan bij deze oplossingen bijvoorbeeld denken aan complexe beheersystemen, administratieve software en infrastructuur systemen. Dit doen ze vanuit een prachtig kantoor waar zo'n 50 mensen iedere dag hard werken aan de te leveren eindproducten. 

De ontwikkelafdeling telt zo'n 25 medewerkers, dit zijn voor het grootste gedeelte .Net ontwikkelaars maar er werken hier ook een aantal collega's binnen testing, beheer en design. Binnen deze ontwikkelafdeling heerst een hele prettige sfeer, iedereen is gelijk en geen idee is te gek. Je eigen inbreng over de manier van werken en het kiezen van de te gebruiken technieken wordt zeker op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Ommen