Vacature Heftruckchauffeur buizen - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur die op zoek is naar een allround functie! Heb jij passie voor machines, beschik je over twee rechterhanden en zoek je werk met uitdaging? Dan zijn wij hard op zoek naar jou! 


Hoe ziet jouw werkdag als heftruckchauffeur buizen eruit?

Hier vervul je een allround functie. Als heftruckchauffeur bestuur je grote heftrucks van de 4 tot 16 ton! Waarbij je op het buitenterrein gebruik maakt van de 16 ton heftruck. Met behulp van deze heftrucks verplaats je nieuw, geproduceerde betonnen buizen naar de gewenste plek. Hierbij controleer je altijd of de buizen voldoen aan de gestelde eisen. Ook voer je klein onderhoud uit aan je eigen heftrucks. Daarnaast spring je bij in de productie indien nodig. Bij het inwerken word je eerst meegenomen op alle afdelingen, zodat je precies weet hoe alles in zijn werking gaat. Zo plaats je kunststof ringen op de buizen en moeten de buizen ook schoongemaakt worden. Vervolgens is het voor jou de tijd om plaats te nemen op de heftruck. Hier heb je veel vrijheid in je functie, maar het vraagt ook om een gezonde dosis zelfstandigheid, inzicht en passie voor de techniek. Dit is namelijk een gloednieuwe afdeling en alles wordt stap voor stap ingericht. Daarom willen ze graag dat je actief meedenkt met de organisatie over procesverbeteringen en kan je op termijn doorgroeien naar verschillende functies. Zoals loader machinist, technisch medewerker, voorman en meer! 


Jouw toekomstige werkgever

Hier maken ze alles dat met beton te maken heeft. Van rioleringsbuizen tot putten en stenen. Dit vanuit de Brabantse stad Oosterhout. Als heftruckchauffeur ben je te vinden zowel binnen in de productie als buiten op het terrein. Hier worden de betonnen buizen geproduceerd en gecontroleerd. Dit om ze vervolgens klaar te maken voor verzending richting de klanten. Zo worden de grondstoffen met behulp van een loader geladen in de machine die er vervolgens met de mal een buis van maakt. Deze buis komt daarna terecht bij de afdeling waar de kunststof ringen geplaats moeten worden. Vervolgens moeten de buizen drogen en tot slot worden ze op het buitenterrein klaargezet voor de klanten. Het is een groot bedrijf met ruim 140 gemotiveerde medewerkers, daarom hebben ze verschillende locaties en afdelingen. Jij komt hierbij terecht op een nieuwe afdeling met 5 collega's waarbij de productiehal en alle machines gloednieuw zijn. Doordat ze een nieuwe afdeling zijn staan ze ook zeker open voor jouw eigen inzichten en ideeën! Daarnaast is het een heel gezellig en gemotiveerd team die elke dag weer klaar staat om het proces op rolletjes te laten verlopen. 


Wat wij jou bieden als heftruckchauffeur buizen
 • Een beginsalaris van €11,95 bruto per uur. En na een half jaar kan je al stijgen in salaris;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Veel doorgroeimogelijkheden in functie, zo kan je op termijn de loader besturen, doorstromen naar een technische functie en veel meer;
 • Werktijden van 7.30 uur tot 16.15 uur. Over een jaar willen ze de overstap maken naar twee ploegen en krijg je nog extra toeslagen over je uurloon;
 • Mogelijkheid om certificaten te behalen, denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat;
 • Een leuke baan met nog leukere collega's;
 • Alle ruimte om mee te denken over procesverbeteringen;
 • Een paar nieuwe werkschoenen om je nieuwe baan goed te beginnen;
Jouw profiel
 • Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck;
 • Je hebt affiniteit met de techniek en schrikt niet af van fysiek werk.
Enthousiast geworden?
Wat leuk! Herken jij jezelf hierin? Dan zien wij graag je reactie tegemoet via de sollicitatieknop. Bij vragen kan je mij, Laura, bereiken via WhatsApp: 06-86847804.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,95 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Oosterhout (NB)