Productiemedewerker (20-40 p.w.) - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Iedere dag komen er 40 tot 50 vrachtwagens binnen met GFT afval. Je vraag aan de vrachtwagenchauffeur de weegbon. Op de app op je werktelefoon vul de volgende gegevens in van de weegbon zoals het kenteken, vrachtwagennummer, tijd, bonnummer en afvalstoffennummer. Vervolgens geef je de weegbon terug aan de vrachtwagenchauffeur. Van iedere vracht maak je foto’s en die keur je af of goed aan de hand van eisen die worden gesteld aan GFT.

De werktijden zijn als volgt:
Tussen 07:00 – 16:00


Bedrijfsprofiel

Een leuke baan is dichterbij dan je denkt. FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie met één doel: jou helpen bij het vinden van een mooie baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring.

Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of bijbaan, FID vindt de baan die bij je past!


Arbeidsvoorwaarden

• Een salaris van €13,03 per uur;
• 8,33% vakantiegeld;
• Wekelijks of 4 wekelijkse uitbetaling;
• Reiskostenvergoeding €0,19 per km;
• 20 tot 40 uur per week:

Wil jij graag aan het werkals GFT controleur? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bellen op 0162-769128. We helpen je graag!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,03 p/u
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Oosterhout (NB)