Schoonmaakmedewerker - Oostvoorne

Oostvoorne

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Poets jij met het grootste gemak elk stofje weg? Ben je precies en zoek je een actieve functie waarin je lekker kan poetsen? Dan zoeken wij jou!

Voor een schoonmaak bedrijf in de regio Zuid-Holland zijn wij opzoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen en schoonmaken van vakantiepark verblijven.

Wil jij per direct aan de slag en woon je in de omgeving van Oostvoorne? Dan is dit je kans om te reageren; voor een vakantiepark in de regio zijn wij op zoek naar enthousiaste toppers die ons team komen versterken. De werktijden zijn op variërende dagen van +/- 9:45 - 15:00. Ook is er de mogelijkheid om in onze 'poule' te komen, waarbij je kans krijgt om flexibel inzetbaar te zijn waar nodig. Je kan hierbij je eigen uren invoeren wanneer jij beschikbaar bent, zoals in het weekend!

lees meer

Gestelde eisen - Gedreven mentaliteit;
- Per direct beschikbaar;
- Je beschikt over eigen vervoer ( Fiets mag ook )
- Flexibel inzetbaar;
Extra informatie - Salaris conform cao;
- Wekelijkse uitbetaling;
- Gezellig en collegiaal team;
- Een dienstverband voor langere tijd;
Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Ralf Verhoef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Oostvoorne Bekijk alle soortgelijke vacatures