Operator - Oss

Oss

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een technisch talent en wil jij graag samen iets met je collega’s creëren?Iedereen draagt zijn steentje bij en kan aan het einde van de rit apetrots zijn op het product dat zij gemaakt hebben. Haal jij hier ook je voldoening uit? Voor een jong en dynamisch bedrijf in de regio Oss zijn wij op zoek naar aan beginnend operator. In deze functie kun jij jezelf ontwikkelen tot volwaardig operator. Heb jij al ervaring als operator, uiteraard ben je dan ook meer dan welkom!


WAT GA JE DOEN?

Binnen dit metaalbedrijf in Oss sta jij als medewerker centraal. Een leuk bedrijf waarbij je veel mogelijkheden krijgt om een vak te leren. Ze investeren in jou door middel van opleidingen maar vooral door je tijdens het werk de kneepjes van het vak bij te brengen. Je kan verschillende functies uitproberen en zo doorgroeien tot volwaardig operator. Als operator ben jij een onmisbare schakel in het productieproces. Binnen dit bedrijf leveren ze maatwerk en ben jij samen met jou collega’s onderdeel van een goede geoliede machine. Overwerk is nauwelijks sprake van, vrije tijd vinden ze binnen dit bedrijf veel belangrijker! Ben je op zoek naar een bedrijf waar je geen nummer bent en waar veel persoonlijke aandacht is voor jouw ontwikkeling! Dan ben je hier aan het juiste adres. Je werkt hier iedere dag van 08.00 tot 17.00 uur. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd waarbij je bij gebleken geschiktheid in dienst komt bij de opdrachtgever!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je hebt affiniteit/interesse in techniek
  • Ervaring binnen de productie/als operator is een pre
  • Je bent woonachtig in de regio Oss
  • Goede fysieke gesteldheid
  • Je bent flexibel
  • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet minder dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy bijvoorbeeld een hef- of reachtruck certificaat behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Zoeken we jou? Solliciteer dan snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Oss