Vrachtwagenchauffeur CE - Oss

Oss

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Chauffeur CE en wil jij jouw skills blijven ontwikkelen? Op dit moment zijn wij op zoek naar een trekker/opleggerchauffeur die multifunctioneel is, wegens uitbreiding van onze klant in omgeving Oss.


WAT GA JE DOEN?

Als bakwagenchauffeur ga je dagritten rijden voor diverse klanten van ze. De standplaats is Oss, zoals gezegd is het werk heel divers. De ene dag heb je een containerchassis achter je vaste trekker en de andere dag een koeler. Het varieert van volle vrachten tot adressenwerk en van grote industrie tot particulieren beleveren. Daarbij is het van belang dat je met een meeneemheftruck overweg kunt, of dit wil leren.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een CE-rijbewijs en een bestuurderskaart, liefst zonder kreukels
  • Geldige code 95, of bereid om deze te behalen via onze Academy
  • Je bent een wandelend visitekaartje 
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
  • Je spreekt de Nederlandse taal
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Contactpersoon Demy van der Jagt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Oss