Timmerkracht - Oud Gastel

Oud Gastel

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf in Oud Gastel. Het bedrijf heeft jaren ervaring in dakkappelen.

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 14
  • Uitzicht op een vast contract
  • Een hecht en gezellig team!
Wie ben jij

Timmer jij graag aan de weg en kan je alles afvinken?

  • Je bent een ervaren timmerkracht
  • Je woont in de omgeving van Oud Gastel
  • Je bent positief ingesteld en gemotiveerd
Wat ga je doen

In deze functie werk je samen met je collega’s en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de hoogwaardige kwaliteit die ze leveren.

  • Het plaatsen van dakkapellen
  • Timmerwerkzaamheden
  • Klantvriendelijk
Waar ga je werken

Je gaat werken bij een gezellig, betrouwbaar familiebedrijf waar je veel kan leren. Het bedrijf beschikt over een mooie showroom! Betrokkenheid en lange termijn staan binnen het bedrijf hoog in het vaandel.

Sollicitatie

Altijd al willen zien wat je maakt? Reageer dan snel op deze vacature!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Timmerman in Oud Gastel Bekijk alle soortgelijke vacatures